Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky

Příspěvky

Na MČR v krosu bez výraznějšího umístění

Letošní mistrovsví České republiky dorostu a žactva v přespolním běhu hostilo v sobotu Jablonné nad Orlicí. Na nejnáročnějším běžeckém šampionátu, pokud jde o konkurenci, neboť se na něm utkávají v jednom závodě běžci všech tratí, zastupovala kolínskou atletiku čtveřice atletů ze skupiny Radka Bechyně.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Pozvánka na opakovanou valnou hromadu

Výbor Tělocvičné jednoty Sokol Kolín - atletika a výbor oddílu atletiky svolává na čtvrtek 13. dubna 2023 opakovanou valnou hromadu. Ta se uskuteční od 18:00 hod. v CEROPu Kolín. Právo účasti s hlasem rozhodujícím mají všichni členové T.J., kteří k 13.4.2023 dovrší 18 let. Mladší členové se mohou zúčastnit pouze s hlasem poradním.

VH_pozvanka   Výroční zpráva  Jednací řád

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Na přeboru kraje v krosu získali kolínští běžci dvě medaile

 

V neděli 26. března se uskutečnil v Čáslavi již 81. ročník Běhu sady Vodranty, v jehož rámci proběhl letošní přebor Středočeského kraje v přespolním běhu všech kategorií. V závodě, na kterém startovalo téměř pět stovek (!) závodníků, se ve většině kategorií sešla velice silná konkurence. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Příměstské tábory v létě 2023

Příměstské tábory pořádané Mgr. Ondrou Paříkem, Ph.D. se pomalu plní. Pokud máte zájem, neváhejte se přihlásit. Stav obsazenosti jednotlivých termínů a online přihlášky najdete na: http://www.sportjezivot.cz/

plakat-2023.jpg

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Proběhla Kolínská laťka ZŠ 2023

Ve sportovní hale SOŠ informatiky a spojů proběhl letošní ročník Kolínské laťky základních škol a zároveň soutěž O nejrychlejšího páťáka na netradiční trati 40 yardů. Soutěže se zúčastnilo více než 150 chlapců i dívek z kolínských i mimokolínských škol.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Pozvánka na valnou hromadu TJ a oddílu

Výbor Tělocvičné jednoty Sokol Kolín - atletika a výbor oddílu atletiky svolává na pátek 24. března 2023 valnou hromadu. Ta se uskuteční od 16:00 hod. v CEROPu Kolín. Právo účasti s hlasem rozhodujícím mají všichni členové T.J., kteří k 24.3.2023 dovrší 18 let. Mladší členové se mohou zúčastnit pouze s hlasem poradním.

Pozvánka a program   Výroční zpráva   Jednací řád

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Martin Buryan reprezentoval na Evropském poháru

 

Během druhého březnového víkendu se opět v portugalské Leirii uskutečnil letošní ročník Evropského vrhačského poháru. Českou republiku reprezentovala sedmička vrhačů a v nominaci Českého atletického svazu byl také kladivář Martin Buryan. Kolínský atlet nestartoval v závodě mužů do 22 let, kam ještě letos ročníkem narození spadá, protože místo v tomto závodě "zabral" Jan Doležálek, ale v B finále mužů. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Štafeta žáků na 4x200 metrů veze bronz!

 

Letošním posledním halovým mistrovství České republiky byl šampionát žáků a žákyň, který proběhl o víkendu 4. a 5. března v hale v ostravských Vítkovicích. Kolínskou atletiku na něm reprezentovala desítka mladých atletů v individuálních disciplínách a v obou kategoriích také štafety na 4x200 metrů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Školení rozhodčích 3. třídy

TJ Sokol Kolín-atletika pořádá školení rozhodčích atletiky 3. třídy. 
Kdy : sobota 11.3.2023 (9:00 - 19:00 h)
Kde: klubovna na atletickém stadionu
Kdo: zájemci ročníku narození 2007 a starší 
Přihlášky: do 8.3.2023 na mail antonio.moravek@seznam.cz 
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Zuzana Pražáková vyhrála Golden Fly Series v Bangkoku!

 

Hodně exotický start absolvovala nejlepší sportovkyně Kolína Zuzana Pražáková, když se zúčastnila 25. února závodu Golden Fly Series v hlavním městě Thajského království Bangkoku. V prostoru slavné Obří houpačky (Giant Swing) postavené na konci 18. století králem Rámou I. proběhla na mobilním zařízení exhibiční soutěž ve skoku dalekém a skoku o tyči mužů a žen.  

Video z akce - https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=V9hdKMjy324&feature=youtu.be

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

POZVÁNKA NA ŠKOLENÍ ROZHODČÍCH III. TŘÍDY

V sobotu 11. 3. 2023 od 9:00 do 19.00 hod. pořádá T.J. Sokol Kolín-atletika v klubovně na atletickém stadiónu školení rozhodčích atletiky 3. třídy. Zájemci od ročníku narození 2007 a starší se mohou přihlásit do 8.3.2023 na e-mail antonio.moravek@seznam.cz.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Na halový šampionát žactva je nominováno osm Kolíňáků

Český atletický svaz zveřejnil nominaci na víkendové mistrovství České republiky žactva, které proběhne opět v hale ve Vítkovicích. Do výběru technických delegátů se dostala díky své výkonnosti osmička mladých kolínských atletů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Sofie Bébrová má stříbro a oddílový rekord!

 

Nedělní pořad zahájily z kolínského pohledu hned tři technické disciplíny najednou.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

V sobotu na gigantu Vojtěch Otta bronzový!

 

Patnáctka kolínských atletů bojovala o posledním únorovém víkendu v ostravské hale o medaile na mistrovství České republiky v kategoriích juniorů a dorostu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Na halový gigant se chystá patnáctka Kolíňáků

O tomto víkendu proběhne v ostravské hale letošní gigant - mistrovství České republiky kategorií juniorů a dorostu. Ve zveřejněné nominaci na tento halový vrchol je v individuálních disciplínách celkem 15 kolínských atletů, z nichž mnozí mají minimálně finálové šance.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Matyáš Čudlý a Jiří Synek vezou z MU DNA druhou příčku!

 

Ve španělské metropoli Madridu proběhlo ve středu 22. února halové juniorské mezistátní utkání DNA (dynamická atletika). Soupeři českého výběru, v jehož barvách startovali také Matyáš Čudlý a Jiří Synek, byly silné celky Velké Británie, Francie, Španělska, Portugalska a Irska. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Zuzana Pražáková získala na šampionátu stříbro!

O víkendu 18. a 19. února proběhl v hale Otakara Jandery ve Stromovce letošní halový šampionát České republiky v kategoriích mužů a žen. Kolínskou atletiku na něm reprezentovala oproti původní nominaci pouze pětice atletů. Ale sobotní soutěž tyčkařek ukázala, že zásluhou Zuzany Pražákové opět neodejde kolínská atletika z vrcholu domácí sezóny bez medaile!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Jiří Synek a Matyáš Čudlý byli nominováni na juniorské MU DNA

Český atletický svaz zveřejnil nominaci na juniorské halové mezistátní utkání DNA (dynamická atletika), které se uskuteční ve středu 22. března v Madridu. V osmnáctičlenném týmu na tuto zcela netradiční akci nebudou chybět ani dva kolínští lídři juniorských tabulek Jiří Synek a Matyáš Čudlý. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Na šampionát mužů a žen je nominováno sedm Kolíňáků

Český atletický svaz zveřejnil nominaci a víkendové halové mistrovství České republiky, které proběhne v hale Otakara Jandery v pražské Stromovce. Kolínskou atletiku na něm bude v individuálních disciplínách zastupovat sedmička závodníků.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Na KP mladšího žactva zlatý double Vanessy Stachové

V neděli 12. února proběhl v nafukovací hale na pražském Strahově přebor Středočeského kraje v kategorii mladšího žactva. V poslední době v již tradičně obrovské konkurenci téměř 350 závodníků z 25 klubů se dokázala v celkem 18 disciplínách prosadit na stupně vítězů z kolínských závodníků pouze Vanessa Stachová. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky