Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů ze dne 20.1.2022

Zpráva ze schůze výboru T.J. a oddílu atletiky

20.1. 2022

Přítomni: Morávek, Tuček, Tučková, Škvor, Pařík, Radikovský, Robovský, Holub, Šlezová
Hosté: Jakoubek 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výbor oddílu provedl zhodnocení uplynulých podniků - Silvestrovského běhu (31.12.), Silvestrovského házení (31.12.), KP žactva (8.1.) a KP dospělých a mládeže (9.1.).

Výbor oddílu projednal zabezpečení následujících akcí - KP ml. žactva - Strahov - 22.1., MČR ve vícebojích - Stromovka - 11.-13.2., oddílových závodů - Strahov - 12.2., volební VH komise atletiky ČOS - Praha 13.2., MČR gigant - Ostrava 19.20.2. - zajištěno ubytování pro 30 osob v hotelu Puls.

Oba výbory provedly po jednotlivých sekcích kontrolu úkolů z minulé schůze a řešily aktuální otázky: 

V oblasti údržby a provozu trvají úkoly posunutí hlavního tyčkařského doskočiště a nalajnování posunuté rozběhové dráhy, namalování bíle odrazové zóny u opraveného dálkařského rozběžiště, u přeběhových dálkařských a trojskokanských prken je třeba dokončit nalepení tartanové vrstvy; proběhla revize posiloven a atletických zařízení - nezbytné je vyměnit desku basketbalového koše a všechny kroky údržby jednotlivých zařízení zapisovat do založeného sešitu umístěného v hlavní posilovně.

Ekonomická sekce informovala o aktuálním zůstatku na účtu a předpokládaném výsledku hospodaření v roce 2022 (+150.000,- Kč). Počet členů k 31.12.2021 je 580, výše vybraných příspěvků na rok 2022 je aktuálně 155.000,- Kč. Byly odeslány žádosti o dotaci na ČOS a město Kolín. Všechny schválené nákupy byly provedeny, aktuální stav dodání je následující - 10 ks odlehčených tréninkových překážek - nedodáno, 6 žíněnek + molitanová švédská bedna do tatami tělocvičny - nedodáno, permanentky do Vodního světa pro jednotlivé tréninkové skupiny na regeneraci závodníků - dodáno, 3 ks skokanských tyčí – nedodáno, 2 ks rozložitelné stany - nedodáno, dálkařské prkno - nedodáno, kladivářské vybavení nedodáno, vybavení pro přípravky - nedodáno, 10 kg osa do posilovny - dodáno, stolky pro rozhodčí na závody - dodáno, medicinbaly - nedodáno, sada Blazepod (reakční světla) - dodáno. V jednání s pojišťovnou je otázka pojištění zapůjčeného tyčkařského doskočiště a kladivářské klece. Bylo schváleno uzavření smlouvy na pořádání příměstských táborů.

Trenérská rada informovala o stanovení termínu uspořádání mezinárodního utkání Visegrad Match 2022, a to 23.8. Do programu ČAS Trenéři SCM byli vybráni všichni čtyři trenéři splňující podmínky - Klára Tučková, Jiří Robovský, Veronika Jelínková a Květoslav Pařík.   

Výbor T.J. informoval o provedené úpravě cen za využívání sauny nečleny oddílu - 600,- Kč za skupinu za saunování, případně 100,- Kč / osoba při saunování mimo skupinu.

Slavnostní vyhlášení ankety Sportovec Kolína proběhne v úterý 22. února v kolínském divadle, je třeba zajistit účast našich družstev a závodníků.

Příští schůze se uskuteční 10. února 2022.