Jdi na obsah Jdi na menu

Pro členy

 

Lékařské prohlídky  Členské příspěvky Přihlášení do oddílu Testování Covid-19

 

Lékařské prohlídky

Registrovaní atleti oddílu Sokol Kolín - atletika mají dle Zákona 373/2011 Sb., vyhlášky 391/2013 Sb. vydané MZ ČR povinnost podrobit se každých 12 měsíců lékařské prohlídce. Tuto prohlídku vykoná Váš praktický lékař (to platí i pro členy zařazené do ASCM). Atleti, kteří jsou zároveň členy SCM nebo VSCM jsou povinni podrobit se tělovýchovné prohlídce se zátěžovým testem. Tuto prohlídku vykonávají tělovýchovní lékaři, kteří mají vlastní formuláře.

Formulář vstupní prohlídky pro praktické lékaře určený pro přípravky ke stažení ZDE.

Formulář pravidelné prohlídky pro praktické lékaře určený pro přípravky ke stažení ZDE.

Formulář vstupní prohlídky pro praktické lékaře určený pro žactvo a starší ke stažení ZDE.

Formulář pravidelné prohlídky pro praktické lékaře určený pro žactvo a starší ke stažení ZDE.

 

Členské příspěvky 

Pokyny k platbě členských příspěvků na rok 2023 budou zaslány v průběhu ledna všem členům na email, který uvedli v přihlášce. Členské příspěvky v roce 2023 činí pro ročník 2011 a starší 2 000,- Kč, pro přípravky 3 000,- Kč. Příspěvky uhraďte pod variabilním symbolem, který Vám přijde v emailu do 28.2.2023. Pokud Vám pokyny nepřijdou, kontaktujte účetní oddílu Mgr. Kláru Tučkovou na tel. čísle 728445893 nebo prostřednictvím emailu: klara.tuckova@email.cz

Příspěvek na členské příspěvky od zdravotních pojišťoven

Na členské příspěvky přispívají Vaše zdravotní pojišťovny. Abyste příspěvek mohli obdržet, je potřeba si u nás vyžádat doklad o zaplacení členských příspěvků. Doklad je možné vystavit i u bezhotovostních plateb, nicméně doklady nevystavujeme automaticky. Je třeba napsat email na klara.tuckova@email.cz a doklad Vám rádi vystavíme. Pro doklad je poté potřeba se osobně zastavit na atletickém stadionu v kanceláři účetní Kláry Tučkové. Prosím hlídejte si lhůtu od pojišťoven pro dodání dokladu. Tato lhůta se u různých pojišťoven liší. Doporučujeme tedy si o doklad zažádat, co možná nejdříve po uskutečnění platby.

 

Návod na přihlášení do atletického oddílu

Přihlásit se můžete na adrese https://atletikakolin.iddm.cz v našem klientském centru. V klientském centru je potřeba si nejprve založit nový účet. Jakmile budete mít účet vytvořen a přihlásíte se k němu, v sekci Kroužky vyberete tréninkovou skupinu, pojmenovanou podle trenéra. Jelikož je systém vytvořený primárně pro domy dětí a mládeže, je potřeba vyplnit také typ školy. Některá okna jsou neaktivní, ta k přihlášce nejsou potřeba. Po dokončení přihlášky Vám přijde na email potvrzení. Jakmile Vaši přihlášku schválíme, přijdou Vám na email další pokyny. Z klientského centra je poté potřeba přihlášku stáhnout, vytisknout, podepsat a předat trenérovi. Dále je potřeba donést potvrzení o zdravotní způsobilosti od Vašeho lékaře. Pokud bychom Vaši přihlášku nemohli schválit, budeme Vás kontaktovat.

V případě jakýchkoli problémů nás neváhejte kontaktovat. Tel: 728445893, email: klara.tuckova@email.cz

Velice Vám děkujeme za pochopení. Věříme, že nový systém zamezí chybám při placení příspěvků, zpracování přihlášek a evidenci členské základny.

 

Povinné testování mládeže

Vláda ČR schválila opatření MZ ČR o omezení obchodu a služeb, které obsahuje i novou regulaci sportovní přípravy v oblasti amatérského sportu s účinností od 10.5.2021. V případě přípravy ve skupině se zavádí povinnost testování sportovců podle následujících podmínek: k tréninku nesmí být připuštěn člen, který se před jeho zahájením neprokáže:

1) negativním PCR testem ne starším 7 dnů nebo negativním antigenním testem ne starším 72 hodin (případně potvrzením zaměstnavatele nebo školy o provedeném negativním samotestu)

2) certifikátem o ukončeném očkování nebo potvrzením o prodělání nemoci Covid-19 v posledních 90 dnech

3) čestným prohlášením zákonného zástupce, že sportující absolvoval v uplynulých 72 hodinách test ve škole

nebo 4) sportující provede samotest přímo před tréninkem.

 

Čestné prohlášení ke stažení zde.