Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů dne 30.3.2023

Zpráva ze schůze výboru TJ a výboru oddílu atletiky TJ Sokol Kolín-atletika - 30.3.2023
Přítomni: Morávek, Tuček, Bechyně
Hosté: Jakoubek, Tučková
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výbory zkontrolovaly úkoly z minulé schůze: trvá úkol doplnění gumových podpěrek na činku a úkol předložit cenovou nabídku na převedení současných webových stránek na doménvý web; výbor T.J. aktualizoval směrnici o poskytování odměn závodníkům – v jejím rámci rozhodl vzhledem k tomu, že v soutěžích družstev ČAS bude od této sezóny bodováno 12 míst namísto dosavadních 10, o snížení bodného na 150 Kč a vyplacení prémie 800 Kč závodníkům, kteří v kole získají minimálně 20 bodů; trvá úkol, aby trenéři, kteří nepodepsali poučení o zodpovědnosti při tréninku, jej u účetní podepsali; byl předložen seznam členů, kteří nezaplatili příspěvky (20 členů); dobrovolný druhý trénink pro přípravky – ročník 2013 ve čtvrtek od 17.30 hod. (Švorbová), ročník 2012 – v úterý od 17:00 hod. (Kayserová, Lísková); výbor T.J. projednal zajištění účasti na opakované valné hromadě v novém termínu 13.4. od 18 hod. V CEROPu.

Výbor oddílu zhodnotily KP v přespolním běhu – 26.3. Čáslav – 1. Benešová, 2. Györgyová.

Výbor oddílu projednal zajištění budoucích akcí: 1.4. – MČR v přespolním běhu – Jablonné nad Orlicí, 12.4. – atletický čtyřboj ZŠ; 18.4.OP v přespolním běhu (přesunuto z 12.4).

Výbor oddílu schválil hostování Hartmanové do Čáslavi a Mokré a Bulířové do Vysokého Mýta. Dále schválil hostování do našeho oddílu: Strnad (M), Rozehnal (M), Stejskalová (M), Roedlová (M), Jonáková (D+M), Barborová (M), Pelant (M), Kašparová (M)(Říčany), Olivová (D) (Sp. Pha 4), Dalešická (M), Novotná (M), Pelešková (M), Vaňková (M), Machová (M), Pipková (M), Blažek (M), Boháč (M) (Čáslav), Tulachová (D), Mařík (M), Ludvíčková (D+M) (Benešov).

Výbor oddílu předběžně projednal termíny testování SpS –duben - ml. žactvo, září - st. žactvo, dorost.

Bude zkontrolován stav stadiónu a všech sektorů před začátkem sezóny na dráze 12.4. Je třeba vytipoval minimálně dva rozhodčí pro obsluhu přešlapové kamery. Vzhledem k předpovědi počasí výbor T.J. schválil možnost prodloužení zimní přípravy přípravek v tělocvičně o týden 3.-7.4.

Příští schůze výborů se uskuteční ve čtvrtek 27.4. v 18.15 hod.