Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výboru 4.12.2019

Zpráva ze schůze výboru T.J. a oddílu atletiky

4.12.2019

Přítomni: Miler, Morávek, Pařík K., Radikovský, Škvor, Šlezová, Tučková, Tuček 

Hosté: Jakoubek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oba výbory provedly kontrolu úkolů z minulé schůze – měřicí sada i větroměr budou v průběhu prosince odeslány ke kalibraci; trvají úkoly zajištění školení zaměstnanců v BOZP (předpokládaný termín realizace v lednu 2020), zprovoznění světelné tabule, instalace světla nad cílovou čarou a nákup Pravidel atletiky; ze schválených nákupů nebyly prozatím plně realizovány nákup elektronického systému Domeček (v jednání), skokanské tyče, bannerů s fotkami družstev, vrhačského náčiní (objednáno), strun a ruček na kladivo, zátěžových vest, regálu do skladu (možno objednat v LA sportu), posilovací stojan a lavice do posilovny ve staré budově byly dodány, ale nejsou ještě plně doinstalovány, ostatní schválené nákupy byly realizovány.

Výbor oddílu zhodnotil uplynulé podniky – testovací sraz SCM na Kladně, MČR v přespolním běhu v Dříteči, Oba výbory dále projednaly zajištění následujících akcí – 7.12. - Středočeský pohár smíšených družstev mládeže - Praha-Strahov, 10.12. - Vánoční laťka a nejrychlejší páťák, 14.12. - mezikrajové utkání staršího žactva - Praha-Stromovka a Vánoční hala žactva - Praha-Strahov, 31.12. - Silvestrovský běh.

Ekonomická sekce informovala o stavu účtů. Oba výbory schválily zásadu, že všechny vyúčtovávané doklady ze všech akcí (závody, VT, školení apod.) a ze všech provedených nákupů musí být vyúčtovány do konce následujícího měsíce, jinak nebudou proplaceny. Dále ekonomická sekce informovala o provedené inventuře majetku a také o tom, že vzhledem k očekávanému snížení příjmů z některých dotací v roce 2020 v důsledku poklesu členské základny mládeže i vzhledem k nejistotě, kolik trenérů SCM nám ČAS přidělí je nutné, aby každý člen výboru, který bude předkládat požadavek na zvýšení výdajů v některé z kapitol rozpočtu, zároveň uvedl zdroje, ze kterých předpokládá krytí tohoto navýšení. 

Trenérská rada navrhla a výbor oddílu schválil požadavek, aby trenéři závodníků či sami závodníci, kteří budou požadovat schválení hostování, předložili nejpozději do konce ledna představu o adekvátní náhradě ze strany oddílu, v němž chtějí hostovat. Oba výbory schválily zrušení vyplácení tzv. stravného závodníkům při MČR jednotlivců i družstev a MČech družstev. 

Výbory projednaly program semináře všech trenérů a dalších zaměstnanců T.J. ve čtvrtek 12.12.2019 v 18.30 hod. v SOŠ informatiky a spojů. Plánovaný termín vyhlášení ankety Atlet Kolína 2019 je 23.1.2020 v MSD. 

Příští schůze obou výborů se uskuteční ve středu 8.1.2020 v 18:15 hodin.