Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výboru 3.7.2019

Zpráva ze schůze výboru T.J. a oddílu atletiky

3.7.2019

Přítomno 7 členů

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oba výbory provedly kontrolu úkolů z minulé schůze - trvá úkol nákupu tréninkového náčiní vyšších vah než závodních (objednáno bude v měsíci červenci), je v jednání nákup nových stojanů pro skok o tyči prostřednictvím SMSK – výbor T.J. odsouhlasil v případě, že nákup nebude možno ze 100% pokrýt z prostředků SMSK, možnost jednání o spoluúčasti T.J. při jejich nákupu; trvá úkol reklamace latěk pro skok vysoký.

Výbor oddílu zhodnotil uplynulé podniky – z pořádaných závodů hodnotil jako zdařené uspořádání 3. Kola KP staršího žactva a jako velmi zdařené uspořádání 1. ligy – hodnocení řídícího pracovníka bylo výborné z hlediska zázemí i uspořádání a jako velmi dobré z hlediska stavu stadiónu (hodnocení „výborné“ vadí nevyhovující stav stojanů pro skok o tyči). Z výkonů na závodech vyzdvihl především zisk 9 medailí na MČR dorostu a juniorů a stříbrnou medaili A. Radikovské na LODM.

Výbory dále projednaly zajištění dalších závodů – reprezentační akce a především MČR mužů a žen v Brně. Ubytování, stravování a přihlášky na něj zajišťují trenéři pro své závodníky sami, proplaceno bude ubytování do výše 600,- Kč/noc a stravné ve výši 100,- Kč/den (max. počet proplácených noclehů bude rovný počtu závodních dnů závodníka, max. počet dnů proplácení stravného je počet závodních dnů + 1 – toto pravidlo platí i pro další MČR). Vyúčtovat náklady musí trenéři, případně závodníci, do 14 dnů po akci. Dále bylo projednáno zajištění Velké ceny Kolína 21.8., propozice připraví J. Tuček.

Výbory projednaly možnost kalibrace měřicí sady, nákup části sítě o velikosti cca 100 m2 na spravení sítě v kladivářské kleci (financování ze Stč kraje). Nadále trvají úkoly ohledně přípravy školení BOZP pro zaměstnance a zprovoznění světelné tabule.

Sekce údržby informovala o nutnosti zajištění zvýšeného odběru elektřiny v průběhu MČR žactva, o vyčištění a přelajnování stadión v měsíci červenci, o zhotovení pítka a nákupu kabelu ke strtovní pisoli a kameře. Ekonomická sekce informovala o smlouvě s ČAS o úhradě za práce spojené s GDPR v roce 2019. Výbor T.J. schválil nákup notebooku pro vedoucího trenéra SpS.

Dále bylo schváleno uvolnění financí z kont Š. Hampla a S. Jíry na nákup rehabilitačních pomůcek, byl schválen záměr uzavření DPP na uspořádání MČR žactva a byly schváleny cesty závodníků skupiny A. Morávka na závody do Kladna, Tábora a Nového Města nad Metují.

J. Tuček informoval o vyřazení a zařazení závodníků Kolína do ASCM od 1.7.2019.

Příští schůze obou výborů se uskuteční 20.8.2019 v 18:15 hodin.