Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výboru 28.5.2020

Zpráva ze schůze výboru T.J. a oddílu atletiky

28.5.2020

Přítomni: Morávek, Škvor, Slabý, Robovský, Radikovský, Tuček, Tučková, Šlezová, Peňáz, Holub, Pařík, Miler

Hosté: Jakoubek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oba výbory provedly kontrolu úkolů z minulých schůzí – nově zkalibrovaná měřicí sada neobsahovala certifikát - bude urgován; školení BOZP  i přes upozornění neabsolvovalo 6 zaměstnanců, pokud jej neabsolvují do 10.6., bude jim muset být zaslán vytýkací dopis, trvá snaha o zprovoznění světelné tabule.

Sekce údržby informovala o splněných a trvajících úkolech - v realizaci je oboustranné napojení nakloněné roviny na starý ovál, ze dvou nových kontejnerů bude jeden sloužit soustředěním a druhý našim potřebám (trenéři obdrží klíče), trvají úkoly týkající se zbroušení vrhačského plata, doplnění písku do doskočiště na starém stadiónu, instalace světla nad cílovou čarou, oprava elektrického okruhu lamp a zásuvek na oválu - vše ve spolupráci s SMSK, o prázdninách plánována výměna podlahy v posilovně. Proběhla kontrola jističů a byl zjištěn výrazný, neodborný a nebezpečný zásah do instalace, pravděpodobně ze strany cyklistů při podzimním TOI-TOU Cupu - byl proveden zápis o této skutečnosti a bude provedeno šetření, kdo zásah provedl a kdo mu to umožnil.

Ekonomická sekce informovala o aktuálním stavu účtů, který je 3.248.869,- Kč, dostali jsme i avízo o přidělení dotace MŠMT ve výši 831.600,- Kč a o daru ČOV ve výši 79.835,- Kč. Do aplikace Domeček se zatím přihlásilo pouze 423 členů, ne všichni mají zaplaceny členské příspěvky (vybráno celkem 491 tis. Kč). Evidujeme prozatím 33 žádostí o vrácení části členských příspěvků za odpadlé tréninky přípravek. Byly objednány nové dresy, navíc výbory odsouhlasily zakoupení zásoby dresů pro jednotlivá družstva, tyto dresy budou ve skladu.

Výbory T.J. a oddílu schválily odložení konání valné hromady na měsíc říjen, důvodem jsou přetrvávající hygienická opatření MZ ČR pro jednání v uzavřených prostorách (roušky, rozestupy) a nereálnost uspořádání VH o prázdninách či v září v průběhu plné sezóny.

Trenérská rada informovala o schůzce s vedením 7. ZŠ Masarykova a podepsání smlouvy o spolupráci, na jejímž základě budou znovu na této škole vytvořeny sportovní atletické třídy. Byla provedena inventura skokanských tyčí, chybí jedna, která bude dopravena z PSK Olymp Praha. Výbor oddílu žádá všechny trenéry o důsledné zamykání tyčí a uklízení veškerého náčiní a nářadí po jeho použití. Od 25. května byl obnoven běžný provoz na stadiónu včetně úterních a čtvrtečních tréninků přípravek. V době těchto tréninků není možné využívat malý stadión k tréninku dlouhých hodů. Všem trenérům budou rozeslána pravidla pro čerpání různých příspěvků od oddílu (cestovné, VT, pobytové náklady na MČR). Trenérská rada žádá jednotlivé trenéry, aby seznámili všech své svěřence s termíny mistrovských soutěží. 

Bylo schváleno zakoupení druhé licence pro program Atletická kancelář 2 a stanovena částka 1000,- Kč za pronájem měřicí sady jiným klubům.

Výbory projednaly zajištění nejbližších závodů - 29.5. - 1. kolo KP družstev ml. žactva (Vlašim), 31.5. - 1. kolo KP družstev mužů (Roztoky), 1.6. - Spolu na startu (Kolín), 5.6. - 1. kolo KP žactva (Kolín), 6.6. - 1. kolo KP mládeže (Vlašim - dva autobusy), 13.6. - KP jednotlivců (Kladno), 14.6. (KP jednotlivců st. žactvo (Kolín), 17.6. - reprezentační mítink (Kolín).

Příští schůze obou výborů se bude konat ve čtvrtek 25.6. v 18.15 hod.