Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů 24.9. 2020

Zpráva ze schůze výboru T.J. a oddílu atletiky

24.9.2020

Přítomni: Morávek, Tučková, Šlezová, Pařík, Robovský, Tuček, Holub, Radikovský

Hosté: Jakoubek, Pařík O.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oba výbory zhodnotily uplynulé závody - 22.8. 3.kolo I.ligy Kolín - zdařilé uspořádání, 23.8. 3.kolo II.ligy Jičín, 28.8. 3.kolo staršího žactva Čáslav, 29.8. 3.kolo mládeže Kolín, 30.8. Kolínská 10, 31.8. Velká cena Kolína, 4.9. 3.kolo mladšího žactva Kutná Hora, 5.-6.9. MČR mládeže Ostrava (31 účastníků, 2x 1. místo, 2x 2. místo, 2x 3. místo, 14x finále), 12. místo v medailovém pořadí oddílů, 12.9. finále KP staršího žactva Beroun - žáci i žákyně 1.místo, 13.9. finále KP mladšího žactva Beroun - žákyně 1.místo, žáci 4. místo, 19.-20.9. MČR 22 Jablonec n/N (1x 3.místo, 5x finále), 19.-20.9. MČR žactva Třinec (10 účastníků, 4x finále), 20.9. MU juniorů Karpacz POL - Pazdera 3.místo 5000 m, Řehák 2. místo štafeta 4x100 m, Buryan 6.místo kladivo..

Oba výbory provedly kontrolu úkolů z minulých schůzí – školení BOZP stále neabsolvoval K. Ptáček, vysílačky pro potřeby pořádání závodů byly zakoupeny, instalovat kladivářskou klec na pozemku na Spálence nelze, nová klec bude na stadiónu instalována za pomoci SMSK po uspořádání MČR žactva, úkol nákupu nové osy pro benchpress trvá, renovace obou doskočišť doskočiště na rozcvičovacím stadiónu SMSK provedla, byl schválen záměr na jaře opravit rozběžiště pro skok daleký poničené dopady kladiv, výměna podlahy v posilovně bude SMSK realizována během podzimu, výroba skladové kóje pod tribunou byla zadána, oprava propojení okruhu světel a zásuvek zatím SMSK realizována nebyla. Druhý náběh na nakloněnou rovinu zatím realizován nebyl.

Ekonomická sekce informovala o aktuálním stavu účtů a očekávaném kladném výsledku hospodaření v letošním roce. Členové výborů připraví na říjnovou schůzi požadavky na nákupy. Bylo prodiskutováno zajištění VT v Žacléři, nebyla schválena platba zálohy. 

Dne 25.8. se uskutečnila schůzka trenérů SpS, byly projednány požadavky na nákup, tři zájemkyně se zúčastní školení trenérů žactva, na 21.11. je naplánováno uspořádání školení trenérů AP. Byl schválen záměr odměnit trenéry přípravek, kteří se účastní závodů. Vzhledem k epidemické situaci byla zrušena oslava 120 let kolínské atletiky a schváleno její přesunutí na jaro 2021. Dále bylo vzhledem k epidemické situaci odloženo na neurčitou konání letošní valné hromady T.J. a oddílu. 

Bylo schváleno zakoupení sady bloků se zvýšenou podpěrou nohy a cvičební plochy "puzzle" do prostoru klubovny na zimní období. Dále byl schválen nákup dvou odrazových prken, štafetových kolíků a latěk. Výbor oddílu schválil nové složení trenérské rady, kterou budou nově tvořit Jiří Robovský, Antonín Morávek, Martin Radikovský, Klára Tučková a Jiří Jakoubek. Bylo schváleno, že pokud závodníci, kteří byli v této sezóně dlouhodobě zranění, budou chtít čerpat ještě v tomto roce prostředky na výcvikové tábory, předloží lékařskou zprávu umožňující sportovní činnost. Z důvodu neúčasti na mistrovkých závodech bylo schváleno zrušení konta J. Vejbornému. Dále bylo schváleno, že proplacení nákladů na VT případnému sparingpartnerovi bude nadále podléhat individuálnímu posouzení trenérskou radou. Byla podána informace, že ředitelé škol pronajímajících sportovní haly a tělocvičny, pokud se situace nezmění, ponechají tyto prostory pro potřeby sportovních klubů otevřené. Ondřej Pařík podal informaci o průběhu letošních příměstských táborů a informoval, že vzhledem k pracovnímu vytížení vždy ke konci roku dává k dispozici svou funkci oddílového statistika.

Výbory projednaly zajištění nejbližších závodů - 26.9. M Čech družstev dorostu Třebíč, 26.9. M Čech družstev juniorů Praha, 26.9. M Čech družstev žactva Nové Město nad Metují, 3.10. MČR družstev dorostu Jablonec n/N,, 3.10. MČR družstev juniorů Opava, 4.10. MČR družstev žactva Kolín - projednáno kompletní zajištění.

Termín příští schůze obou výborů - čtvrtek 22.10. v 18.15 hod..