Jdi na obsah Jdi na menu

63. ročník Silvestrovského běhu - systém přihlašování

Letošní 63. ročník Silvestrovského běhu se uskuteční v sobotu 31. prosince v 10.30 hod. Vzhledem k očekávané vysoké účasti byl změněn systém startu a přihlašování. Přihlásit se lze předem do 29.12. do 20.00 hod. na webových stránkách www.atletika.cz (návod níže) nebo až na místě, v tom případě ale vzhledem ke startu ve vlnách bez nároku na startovní pozici v předních vlnách.

Přihláška předem v případě, že v ní běžec uvede svůj výkon na trati 3000 metrů (stačí i odhadnutý), mu zajistí startovní číslo podle kvality tohoto výkonu. Padesát nejrychlejších běžců poběží v první vlně v 10.30 hod., další vlny pak budou následovat po minutě. Závodníci přihlášení na místě poběží až po všech běžcích přihlášených předem.

Přihlásit se můžete již od nynějška, nejpozději však do 29.12. do 20.00 hod. prostřednictvím webu www.atletika.cz. Na hlavní stránce v její levé části naleznete Kalendář akcí. V něm kliknete na 31.12. a otevře se vám seznam všech závodů v ČR pořádaných v tento den. V seznamu naleznete 63. ročník Silvestrovského běhu - Kolín, u nějž naleznete odkaz na "Propozice" a "Přihlášku". Po kliknutí na přihlášku vyberte pod nadpisem Nejste dosud registrováni? volbu "Přihláška bez registrace". Přihlášku vyplňte, v případě, že nejste členem žádného klubu, vyplňte obec svého bydliště, nezapomeňte na vyplnění roku narození a výkonu na 3000 metrů. Po vyplnění přihlášku odešlete.

Na základě této přihlášky a uvedeného výkonu Vám bude přiděleno startovní číslo, které si vyzvednete v den závodu na atletickém stadiónu v době od 8.30 hod. do 10.15 hod. zároveň se zaplacením startovného ve výši 50,- Kč.

Na shledanou na silvestra se těší atleti Sokola Kolín-atletika.