Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůzí výborů ze dne 24. a 25.3. 2022

Zpráva ze schůze výboru T.J. 

24.3. 2022

Přítomni: Bechyně, Morávek, Tuček 

Zpráva ze schůze výboru oddílu

25.3. 2022

Přítomni: Bechyně, Morávek, Slabý, Tuček

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výbor T.J. na své první schůzi 24.3. schválil Jednací řád výboru TJ a výboru oddílu pro příští období. Dále diskutoval, vzhledem k tomu, že do obou výborů zvolila VH dohromady pouze 5 členů, kteří nemohou obsáhnout veškeré potřebné činnosti potřené k zajištění chodu T.J. a oddílu, možnosti zapojení dalších členů do práce v jednotlivých pracovních sekcích, způsob a kritéria jejich odměňování. Od května budou podle aktuálního zapojení jednotlivých členů aktualizovány DPP.

Výbor potvrdil ve funkcích vedoucí trenéry jednotlivých článků péče o mládež -  AP Švorbová, SpS Jakoubek, ASCM Tuček, SZM Morávek.

Výbor rozhodl, že podpisové právo na hostovacích a přestupových lístcích mají pouze předseda oddílu, starosta T.J., místostarosta T.J.

Výbor provede revizi stávajících směrnic - cestovní náhrady, inventarizace, pořádání závodů, odměňování rozhodčích,  vyřazování majetku, o závodnících - a zváží, zda bude za stávající celospolečenské situace možné hradit i nadále vše, co je aktuálně ve směrnicích, či zda bude potřeba jejich úprava. 

Výbor rozhodl, že za nové členy budou přijímáni pouze ti, kteří budou pro oddíl vykonávat nějakou činnost (závodní, trenérskou, rozhodcovskou, funkcionářskou). Bude upravena přihláška, která bude obsahovat závazek dodržet tuto podmínku, jinak členství zanikne. S odkazem na výše uvedené odsouhlasil přijetí T. Grumla za člena. 

Výbor T.J. projedná s vedením SMSK zvýšení denní sazby pro účastníky VT na našem stadiónu vzhledem ke zvyšujícím se cenám energií ze stávajících 50 Kč na 80 Kč / osoba / den. Tato cena bude platná pro veškeré VT.

Výbor odsouhlasil hostování M. Novotného do Berouna za poplatek 1000 Kč. Dále schválil přestup Novákové z SKP Olympia Kutná Hora včetně zaplacení výchovného a půlroční přestup Chrastinové z SK Sporting Příbram bez finančního vyrovnání.

Zápis nových členů výboru TJ a kontrolní komise do spolkového rejstříku zajistí starosta T.J., který rovněž převezme složky zaměstnanců týkající se BOZP.

Výbor rozhodl, že přístupové heslo do registru ČAS bude mít pouze výbor T.J., ekonomka a vedoucí trenér SpS. Registr ČOS (nový elektronický systém) bude spravovat starosta po konzultaci s ekonomkou a vedoucím trenérem SpS. Výbor provede revizi všech smluv T.J. včetně pracovních.

Výbor schválil umožnění tréninku zdarma do 30.6. cca 4 ukrajinským dětem. Dále schválil pořádání příměstských táborů v navržených termínech a formě a možnost oslovení členů T.J. a jejich zákonných zástupců ve skrytých kopiích na adresy z registru ČAS.

Výbor oddílu na své první schůzi 25.3. prodiskutoval možnosti personálního obsazení jednotlivých pracovních sekcí - vytipovaní členové budou členy výboru osloveni a následně bude složení pracovních sekcí schváleno a upraveny DPP. Vedoucí a členové pracovních sekcí budou mít možnost na základě své iniciativy či iniciativy výborů účastnit se schůzí výborů s hlasem poradním.

Výbor diskutoval nutnost určit ředitele závodů pro jednotlivé akce na kolínském stadiónu, je třeba zapojit i nové zájemce. 

Výbor projednal dotazy P. Sklenáře ohledně zařazení kladiva do programu Polabských závodů (z bezpečnostních důvodů na programu mítinku nebude), pořádání memoriálu J. Hájka na kolínském stadiónu (4.6 není možné - kolo KP mládeže, v jiném termínu možné je) a ohledně pořádání vrhačských čtvrtků a pětibojů (T.J. zakoupí další licenci pro Atletickou kancelář, za tvorbu propozic a výsledků zodpovídá ředitel závodu). 

Dále se výbor zabýval situací po uspořádání mítinku ve Veletově, kde ručně měřené časy byly vydávány za elektronické a funkcionáři ČAS a KAS mylně spojují tento závod s naším oddílem, ačkoli jeho pořadatelem byla Atletika Vlašim.

Příští schůze výborů se uskuteční v pondělí 4.4 2022 od 18 hodin.