Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů ze dne 18.1.2024

Zpráva ze schůze výboru T.J. a výboru oddílu atletiky T.J. Sokol Kolín-atletika - 18.1.2024
Přítomni: Morávek, Tuček, Bechyně, Holub, Slabý
Hosté: Satrapa, Šedina, Tučková
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V úvodu schůze proběhla za přítomnosti vedoucích prvoligových družstev mužů a žen diskuse k problematice cílů družstev dospělých a hostování. Po výměně názorů výbory následně rozhodly o zvýšení bodného na 200 Kč a odstranění bonifikace pro závodníky se ziskem nad 20 bodů. 

Dále výbory provedly kontrolu zápisu z minulé schůze: trvá úkol realizovat ve spolupráci s SMSK zavěšení TRX v "tatami" tělocvičně; byl objednán nákup kladiva a strun pro M. Buryana – kladivo bylo dodáno, ručka a struny zatím nebyly dodány; byla podepsána smlouva o pronájmu tréninkových prostor ve Veletově; výbor T.J. znovu upozorňuje všechny trenéry a závodníky, že všechny platby účastníků výcvikových táborů musí procházet výlučně účetnictvím T.J., v opačném případě nevznikne nárok na proplácení výdajů z prostředků T.J.; byl spuštěn nový informační systém svazu, všichni členové byli informování e-mailem, trenéři budou požádáni, aby vysvětlili svěřencům správný postup přihlášení se do systému a možnosti jeho využívání; nad oba vstupy do nové budovy a prozatím na část chodby byla umístěna světla na čidlo.  

Výbor oddílu schválil termínovou listinu oddílu, která bude zveřejněna na webu. Náš oddíl přijal pořádání finále mistrovství ČR družstev juniorů a juniorek.
 
Výbory stanovily termín konání letošní valné hromady T.J. a oddílu na úterý 19.3. od 18 hodin v CEROPu.
 
Výbory rozhodly, že za uspořádání závodů vrhačské sekce 28.4. budeme od ČAS požadovat pořadatelský příspěvek ve výši 5000 Kč za propůjčení stadiónu a náčiní. Na ČAS byla odeslána přihláška k činnosti pro rok 2024. 
 
Výbor T.J. průběžně schvaluje došlé žádosti o proplacení startovného a cestovného na halové závody (za dodržení max. počtu 6 proplácených startů měsíčně zodpovídají osobní trenéři).
 
Ekonomka T.J. informovala o předpokládaném ekonomickém výsledku roku 2023 – vzhledem k nečekaným příjmům v závěru roku především od ČAS a KAS skončí hospodaření předběžně ziskem cca 120 000,- Kč. Dále informovala o provedené inventuře – chybí 3 oštěpy 500 g a 4 kotouče na benčovou osu v hlavní posilovně - žádáme trenéry, pokud vědí např. o tom, že někdo ze závodníků má toto náčiní zapůjčené, aby tuto skutečnost ohlásili ekonomce.
 
Výbor oddílu zhodnotil uplynulé podniky:
- 31.12. – Silvestrovský běh – 303 účastníků, velmi dobré zajištění, problémy se zpracováním výsledků dané neukázněností některých startujících
- 31.12. - Silvestrovské házení 
- 8.1. – Akademické MČR – 2. Hrušková, 10. Šafránková 
- 13.1. – KP dorost, junioři, dospělí – 33 medailí, oddílový rekord Bébrové v trojskoku 12,15
- 14.1. – KP st. žactvo – pořádali jsme – 8 medailí, za výborné uspořádání jsme dostali řadu poděkování
 
Výbor oddílu projednal zajištění příštích podniků:
- 20.1. – KP mladší žactvo – odjezd autobusu v 7.15 hod. 
- 25.1. – Nymburk – oddílový závod – vypraven autobus – začátek v 16:00 hod.
- 10.-11.2. – MČR chůze a víceboje
- 17.-18.2. – MČR mužů a žen – Ostrava
- 24.-25.2. – MČR mládeže – Ostrava
- 2.-3.3. – MČR žactva Praha
 
Příští schůze výborů se uskuteční ve čtvrtek 22.2. v 18.15 hod.