Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů dne 25.8.2022

Výbory provedly kontrolu úkolů z minulé schůze: vytvoření chodníku z dlažby vedle posunutého hlavního doskočiště pro skok o tyči bude projednáno na představenstvu SMSK. Budou zakoupeny 4 kličky pro posun stojanů. Do konce týdne bude vyměněna deska na basketbalovém koši. Byly vybetonovány nové kruhy na kouli a disk na hlavní ploše. Ostatní práce v gesci SMSK (oprava laviček, likvidace buňky u vjezdu, oprava vrhačské buňky, vyrovnání dopadiště vrhu koulí) jsou v prodlení a byly urgovány. T.J. nabídne k odkoupení do Veletova či jinému subjektu stojany pro skok o tyči umístěné na základě smlouvy o výpůjčce s platností do roku 2017 ve Veletově. Trvá úkol instalace háčků na přichycení plachty na tyčkařském doskočišti. Byly vyklizeny a opraveny nepoužívané skříňky v šatnách, budou osloveni trenéři ohledně nových zájemců a na příští schůzi budou volné skříňky podle platnosti závodníků pro oddíl přiděleny. Sada vymezovacích sloupků se samonavíjecí páskou byla umístěna do otevřené kóje pod tribunou. Trvají úkoly opravy stojanu na závodním doskočišti tyče, doplnění hřebů do startovních bloků, přivrtání záslepek u překážek a likvidace psacího stolu v šatně. Výbory schválily pravidelnou zimní přípravu ve Veletově 2x týdně 2 hodiny pro společnou skupinu R. Šediny + M. Radikovského a pro skupinu O. Dudáše, ostatní skupiny pouze po individuálním schválení výborem T.J. Výbory schválily uhrazení pronájmu v mimokolínských zařízeních v obvyklé výši pro trénink reprezentantů ČR (Pazdera, Buryan, Olivová, Soukal, Synek, Čudlý) a  závodnic Pražákové a Novotné v průměru 2x týdně, ostatní pouze po schválení žádosti výborem T.J. Kolize termínu baráže a 3. kola mládeže byla vyřešena přesunutím kola mládeže na středu 31.8. (Kolín) a změnou termínu Velké ceny Kolína a přeboru ČOS v pětiboji ml. žactva na 6.9. 
 
Výbory zhodnotily uplynulé podniky:
- 1.-7.8. – mistrovství světa juniorů Cali – Olivová – 19. místo
- 5.8. - MU 22 – Györ – Pazdera, Buryan – 4. a 5. místo
- 13.8. – vrhačský pětiboj
- 17.8. – vrhačský čtvrtek – vysoká účast, poprvé výsledky přes AK
- 19.8. -  I. liga – Jablonec nad Nisou – oba týmy 3. místo – celkově ženy 1. a muži 3.
- 23.8. – Visegrad Match – Kolín – po problémech s příjezdem výprav proběhlo hladce – 1. Výběr STČ kraje, 2. Výběr Dolnoslezského vojvodství, 3. Výběr Bratislavského AS, v předprogramu trojutkání SpS – 1. Kolín, 2. USK Praha, 3. ŠAK Pardubice
 
Výbory projednaly zajištění budoucích podniků:
- 26.8. 4. kolo KP st. žactva – Čáslav
- 27.-28.8. MČR 22 – 12 závodníků - Brno
- 28.8. Kolínská desítka
- 30.8. Tyčkařský mítink
- 31.8. 3. kolo KP mládeže - Kolín
- 2.9. 4. kolo KP ml. žactva – Vlašim
- 3.9. baráž o extraligu – Praha Děkanka
- 4.9. finále KP st. žactva - Kolín
- 6.9. VC Kolína a přebor ČOS v pětiboji - Kolín
- 10.9. MČech dorostu (Jablonec), MČech st. žactva (Nové Město nad Metují)
- 11.9. MČech juniorů (Kolín)
- 17.-18.9. – MČR žactva (Jablonec nad Nisou) – zajištěno ubytování
- 20.9. Středoškolský pohár – okresní kolo + závody ZŠ
 
Výbor T.J. schválil výplatu bodného za 3. kolo I. ligy podle směrnice.
Výbory se usnesly, že požadavky na projednání záležitostí na schůzi výborů je třeba předložit nejpozději 2 dny před touto schůzí.
Výbory připraví do příští schůze a na ní projednají opatření v oblasti spotřeby elektrické energie na stadiónu.
Výbor oddílu projednal žádost veteránské sekce ČAS zaslanou prostřednictvím P. Sklenáře o uspořádání MU veteránů 6.5.2023 – výbor podmínečně souhlasí, konečný souhlas je podmíněn předložením rozpočtu akce a jeho finančním pokrytím a personálním zabezpečením (organizační výbor včetně ředitele závodu, cílová kamera, zabezpečení rozhodčími).
Výbor oddílu projednal žádost P. Peňáze o uspořádání MČR veteránů 10.9. – neschváleno vzhledem k nutnosti připravit stadión a zázemí na následující den, kdy jsme pořadateli Mistrovství Čech družstev juniorů a juniorek.
Výbor oddílu diskutoval o koncepci prvoligového družstva mužů pro příští sezónu v souvislosti s letošním stavem a zve na příští schůzi k projednání této koncepce vedoucího družstva mužů.
Výbor oddílu odložil projednání žádosti P. Sklenáře o souhlas s hostováním M. Buryana v extralize na příští schůzi za účasti vedoucího družstva mužů.
Výbor oddílu schválil závod Silvestrovské házení. 
Výbory schválily žádost P. Sklenáře o účast závodníků jeho skupiny na závodech 17.9. Domažlice, 28.9. Blansko, 1.10. Brno. 
Výbory schválily žádost D. Holuba o souhlas s účastí na školení trenérů 2. třídy. 
 
Příští schůze výborů se uskuteční ve čtvrtek 22.9. v 18.15 hod.