Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů dne 25.11.2021

Zpráva ze schůze výboru T.J. a oddílu atletiky

25.11.2021

Přítomni: Morávek, Tuček, Tučková, Škvor, Pařík, Radikovský, Slabý, Šedina, Holub, Šlezová, Robovský
Hosté: Jakoubek, Pařík ml., Satrapa, Sklenář, Holub D., Dudáš O.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V úvodní části schůze výbory vzaly na vědomí žádost P. Sklenáře o navýšení podpory v roce 2022 pro M. Buryana - žádost bude posouzena po dokončení a schválení pravidel podpory závodníků pro rok 2022. Za účasti vedoucího družstva mužů byl prodiskutován jeho otevřený dopis ke koncepci družstva mužů pro příští sezónu. Za účasti O. Dudáše a D. Holuba byla projednána jejich stížnost na chování vedoucího trenéra SpS. Dále byly diskutovány jednotlivé připomínky a návrhy J. Šediny z jeho e-mailové reakce na problém z předchozího bodu. Veškeré připomínky a návrhy vzaly oba výbory na vědomí.

Výbor oddílu provedl zhodnocení uplynulých podniků - 28.10. vydařený vrhačský pětiboj a 22.11. oponentury SpS a SCM na Kladně.

Výbor oddílu projednal zabezpečení následujících akcí - 31.12. v 10.30 hod. Silvestrovský běh - forma uspořádání bude záviset na aktuálně platných vládních opatřeních - a ve 12.00 hod. Silvestrovské házení.

Oba výbory provedly kontrolu úkolů z minulé schůze: na jaře je třeba posunout hlavní tyčkařské doskočiště a nalajnovat posunutou rozběhovou dráhu; trvá úkol namalovat bíle odrazovou zónu u opraveného dálkařského rozběžiště (jaro); u přeběhových dálkařských a trojskokanských prken je třeba dokončit nalepení tartanové vrstvy; byla provedena oprava čalounění strojů v posilovně.

Sekce údržby informovala o nutnosti zajistit revizi posiloven. Nákup stanů pro pořádání závodů bude rozhodnut podle stavu finančních prostředků v polovině prosince, stejně jako další odsunuté nákupy nářadí (především skokanské tyče).

Ekonomická sekce informovala o aktuálním zůstatku na účtu a předpokládaném výsledku hospodaření v roce 2021. Na účtu na straně příjmů očekáváme ještě granty ČOS a platbu ČAS za zpracování osobních údajů. Byl projednán návrh L. Novotné na VT. Výbory schválily budoucí uzavření smluv o provizi pro členy, kteří pro TJ získají sponzorské dary. Byla schválena žádost J. Dudáše a D. Holuba o proplacení ubytování při školení trenérů III. třídy. Při výplatách rozhodčích na závodech, které nejsou pořádány ČAS budeme vyplácet rozhodčí podle směrnice KAS, která bude rozeslána na oddíly. Byla zpracována žádost do dotačního programu NSA Můj klub 2022. Byla prodloužena smlouva s SMSK o pronájmu atletického stadiónu do roku 2027. Byla s platností od 1.1.2022 uzavřena smlouva s SMSK o pronájmu nové sociální budovy. Budou zjištěny možnosti pojištění zapůjčeného majetku ČAS - kladivářské klece a doskočiště. 

Trenérská rada dokončí na svém dalším jednání pravidla podpory závodníků v roce 2022 a předloží je ke schválení. Jednotlivé tréninkové skupiny využívající regeneraci zašlou doklady umožňující podle platného vládního nařízení její využívání. 

V měsíci prosinci je třeba zrušit registraci závodníků, kteří ukončili činnost. Byla zaslána upomínka poslednímu členovi, který neabsolvoval v roce 2021 školení BOZP.

Termín příští schůze je 16.12.2021.