Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů dne 24.5. 2021

Zpráva ze schůze výboru T.J. a oddílu atletiky

24.5.2021 - online

Přítomni: Morávek, Tučková, Šlezová, Tuček, Radikovský, Pařík, Robovský, Holub

Hosté: Jakoubek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výbor oddílu provedl zhodnocení uplynulých podniků - mistrovství Chorvatska ve vícebojích (Olivová), VH ČAS Nymburk, Zlatá tretra Ostrava, Oddílové závody Kolín a Kolín-Velký Osek- Kolín. Výbor projednal příští akce - 27.4.. Oddílové závody žactvo, 28.4. Oddílové závody II, 2.6. Polabské závody.

Oba výbory provedly kontrolu úkolů z minulé schůze: oprava dálkařského rozběžiště je stále v realizaci, byly instalovány všechny kastlíky pro dálkařská a trojskokanská prkna, byl zkontrolován potřebný rozsah oprav čalounění strojů v posilovně - úkol trvá, proběhla instalace kladivářské klece. Výbory znovu urgují dodání odrazových beden.

Ekonomická sekce informovala o aktuálním zůstatku na účtu. Suma vybraných členských příspěvků v roce 2021 je zatím 261 000,- Kč od 291 členů, byl odeslán předpis platby příspěvků 250,- Kč pro cca 175 členů přípravek, které začaly trénovat. Ohledně dotace NSA na provoz a údržbu nejsou žádné zprávy. 

Sekce údržby - je třeba neprodleně řešit výrobu či zakoupení přeběhových prken na dálku a trojskok, sekce prověřila možnost zabudování nového tyčkařského šuplíku a současně posunutí doskočiště směrem k trávě tak, aby se obě doskočiště vešla na stranu k lesu s tím, že realizace bude provedena o prázdninách.

Trenérská rada projednala cíle družstev pro letošní sezónu - přípravka bez cíle, mlaadší žáci do 5. místa ve finále KP, madší žákyně do 3. místa ve finále KP, starší žáci do 4. místa MČech, starší žákyně do 5. místa v MČR, dorostenci postup do MČR, dorostenky do 3. místa v KP, junioři postup do MČech, juniorky do 3. místa v MČR, muži postup do baráže, ženy do 3. místa v I. lize. TR navrhla uspořádat samostatné náborové sportovní dny pro kolínské školy například v modelu “pohárové soutěže” na dálku. TR informovala o novém kreditním systému obnovování trenérské kvalifikace.

Proběhlo distanční formou školení rozhodčích 3. třídy, při němž bylo vyškoleno 23 rozhodčích z našeho oddílu. 

Termín příští schůze obou výborů bude 17. června.