Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů dne 15.12.2021

Zpráva ze schůze výboru T.J. a oddílu atletiky

15.12.2021

Přítomni: Morávek, Tuček, Tučková, Škvor, Pařík, Radikovský, Slabý, Holub, Šlezová
Hosté: Jakoubek 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výbor oddílu provedl zhodnocení uplynulých podniků - MČR v přespolním běhu - 11. místo Pazdera.

Výbor oddílu projednal zabezpečení následujících akcí - 31.12. v 10.30 hod. Silvestrovský běh - forma uspořádání bude záviset na aktuálně platných vládních opatřeních - a ve 12.00 hod. Silvestrovské házení.

Oba výbory provedly kontrolu úkolů z minulé schůze: na jaře je třeba posunout hlavní tyčkařské doskočiště a nalajnovat posunutou rozběhovou dráhu; trvá úkol namalovat bíle odrazovou zónu u opraveného dálkařského rozběžiště (jaro); u přeběhových dálkařských a trojskokanských prken je třeba dokončit nalepení tartanové vrstvy; v běhu je provedení revize posiloven a atletických zařízení; trvá úkol aktualizovat pojištění zápůjček.

Ekonomická sekce informovala o aktuálním zůstatku na účtu a předpokládaném výsledku hospodaření v roce 2021. Výbor T.J. na doporučení výboru oddílu rozhodl o zbylých nákupech v roce 2021 - 10 ks odlehčených tréninkových překážek, 6 žíněnek + molitanové švédské bedny do tatami tělocvičny, permanentek do Vodního světa pro jednotlivé tréninkové skupiny na regeneraci závodníků, 3 ks skokanských tyčí – cca 45.000,-, 2 ks rozložitelné stany, dálkařské prkno, kladivářské vybavení, vybavení pro přípravky, 10 kg osa do posilovny, stolky pro rozhodčí na závody, medicinbaly, sada Blazepod (reakční světla). 

Trenérská rada předložila pravidla podpory závodníků v roce 2022, která po drobných úpravách oba výbory schválily. A. Morávek informoval o schválení žádosti na mezinárodní utkání Visegrad Match 2022 - proběhla diskuse o nejvhodnějším termínu. ČAS vypsal výběrové řízení na místa trenérů SCM - bylo schváleno přihlášení všech čtyř trenérů, kteří splňují kritéria ČAS (Jelínková, Pařík, Robovský, Tučková). Byla projednána žádost o navýšení podpory M. Buryana v  roce 2022.  

Výbor T.J. po projednání ve výboru oddílu rozhodl o zvýšení spolkových a členských příspěvků pro rok 2022 o cca 15% (vyjma činovníků) takto: Členské příspěvky pro žactvo a starší – 1 750,- Kč (900,- Kč / pololetí), pro přípravky – 2 900,- Kč (1 450,- Kč / pololetí), pro běžce mimo dráhu 1 150,- Kč, pro závodníky nevyužívající stadion 600,- Kč, pro trenéry a funkcionáře 500,- Kč, pro rozhodčí a důchodce 200, Kč.

Příští schůze se uskuteční 20. ledna 2022.