Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů dne 14.3.2023

Zpráva ze schůze výboru TJ a výboru oddílu atletiky TJ Sokol Kolín-atletika - 14.3.2023
Přítomni: Morávek, Tuček, Bechyně
Hosté: Jakoubek, Tučková
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výbory zkontrolovaly splnění úkolů ze zápisu z minulé schůze: registr ČOS je aktuálně v pořádku a současný stav je aktuální - veškeré změny provádí Jakoubek; členům s propadlou lékařskou prohlídkou bylo zasláno upozornění; trvá úkol doplnit gumové podpěry na činku; na Středočeský kraj byla odeslána výroční zpráva a vyúčtování ASCM a na ČOS registrace pro rok 2023; aktuálně jsou zveřejněny v Domečku v administrativním centru směrnice o bezpečnosti při závodech, o cestovních náhradách a o rozhodčích; je třeba, aby trenéři, kteří nepodepsali poučení o zodpovědnosti při tréninku, jej u účetní podepsali (podepsáno mají Tuček, Morávek, Šlezová, Robovský, Pařík, Radikovský, Tučková, Prajsner, Sklenář, Bechyně, Jakoubek); před zveřejněním bude aktualizována směrnice o poskytování odměn závodníkům; výbory projednaly zajištění VH v pátek 24.3. v CEROPu; byla provedena akreditace Polabských závodů, mítinku, Youth Athletics, 1. kolo I. ligy, 2. kolo mládeže a Velké ceny Kolína do WA, trvá úkol rozpisu zdravotního zajištění kolínských závodů; na příští schůzi bude předložen seznam členů, kteří nezaplatili příspěvky na rok 2023; na web byly umístěny rozpisy tréninků jednotlivých skupin a trenéři budou osloveni ohledně rozpisu tréninků od 1. dubna; v případě zájmu bude otevřen druhý trénink pro nejstarší přípravky. 
 
Výbor oddílu zhodnotil uplynulé podniky: 25.-26.2. - MČR juniorů a dorostu (17 účastníků) – 2. Bébrová, 3. Otta, 8x do 8. místa – výbor hodnotí kolínské vystoupení jako méně úspěšné; 4.-5.3. - MČR žactva – 3. štafeta žáků, 4x do 8., 8x do 16., výbor hodnotí kolínské vystoupení jako úspěšné; 11.3. – Evropský vrhačský pohár – Leiria -  33. Buryan; 11.3. - školení rozhodčích II. třídy (13) a III. třídy (4); 14.3. - Kolínská laťka ZŠ a o Nejrychlejšího páťáka – 150 účastníků.
 
Výbory projednaly zajištění budoucích podniků: 24.3 – Valná hromada – CEROP; 26.3. – KP v přespolním běhu – Čáslav; 1.4. – MČR v přespolním běhu – Jablonné nad Orlicí; 12.4. – atletický čtyřboj ZŠ.
 
Výbory schválily hostování Malé do Nového Města nad Metují za podmínky vrácení kotoučů. A. Morávek informoval o hostovacích lístcích k nám - do mládeže Fuchsig (USK Provod), Černý Matouš (USK Provod), Černý Marek (Čelákovice), Chyba (Čelákovice), Tvrdá (Čelákovice), do dospělých Groček a Adamec (oba Vlašim). Výbor T.J. schválil zaplacení školitele rozhodčích podle sazebníku ČAS formou výplatnice. Výbor T.J. schválil smlouvu o trenérské činnosti v rámci ASCM s Markem Pěkným (Benešov). Výbory rozhodly, že zodpovědným vedoucím všech družstev žactva je J. Jakoubek.
 
Příští schůze výborů se uskuteční ve čtvrtek 30.3. v 18.15 hod.