Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů dne 1.12.2023

Zpráva ze schůze výboru TJ a výboru oddílu atletiky TJ Sokol Kolín-atletika - 1.12.2022
Přítomni: Morávek, Tuček, Bechyně, Holub D., Slabý
Hosté: Jakoubek, Tučková
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jako první proběhla schůze výboru oddílu. Výbor zkontroloval plnění úkolů z minulé schůze: bylo vráceno odhodové břevno z Veletova; byly s výjimkou lajnovačky přemístěny ostatní přístroje pro úklid ze skladu do staré budovy; správci byly předány hřeby pro opravu startovacích bloků; stále trvá úkol zaslepení tréninkových překážek; byly dodány opravené výškařské stojany; byl zlikvidován psací stůl z šatny; od 1.1. 2023 bude SpS zajišťovat přípravu závodníků do 19 let, proto evidenci lékařských prohlídek převezme J. Jakoubek; při provedené kontrole v posilovně byla zjištěna potřeba nalepení gumových podpěrek na činku; na venkovní dveře v nové budově bylo nainstalováno automatické zavírání; byly podány žádosti do dotačních programů Můj klub 2023 a Můj klub 2023 - Pohyb a zdraví; dohodnuté tréninky vybraných skupin ve Veletově podle neoficiální informace nejsou v současnosti možné; byla provedena inventura tréninkových pomůcek.  

Výbor zhodnotil uplynulé podniky:
- 16.11. přijetí mistrovského týmu starších žáků na radnici vedením města
- 26.11. MČR v přespolním běhu - Rumburk - 9. Pazdera

Výbor projednal zajištění budoucích podniků: 
- 10.12. mezikrajové utkání staršího žactva – nominováni Schederová, Bébrová, Šantrůček, Veselý 
- 31.12. Silvestrovský běh, Silvestrovské házení 

Výbor zpracoval a odeslal přihlášku družstev do soutěží Středočeského kraje - přípravka A, B, mladší žactvo A, B, C, starší žactvo A, B, dorostenci, dorostenky, junioři, juniorky, muži B. Výbor se dohodl na termínech, v nichž bychom chtěli pořádat kola: mladší žactvo – 1.9., starší žactvo – 28.4., mládež – 10.6., KP dospělí a mládež – 7.5., muži B – podle dohody. Nejvhodnější termín pro případné pořádání ligového kola byl 14.5. Bude nám přiděleno mistrovství Čech dorostu 9. či 10.9. Další termíny – 6.5 – MU veteránů, 17.5. – soutěž ČČK, 20.5. – Youth Athletic, 27.-28.5. – hasiči. Výbor dále rozhodl, že jedna ze tří licencí AK bude nainstalována na notebook, který bude k dispozici.  

Výbor rozhodl, že pokud kdokoli z trenérů či činovníků povede jakákoli jednání o přestupu či hostování, musí o něm informovat výbor a jednání musí být zároveň vedeno i o podmínkách tohoto přestupu či hostování. Ty musí projít schválením výborem oddílu i T.J. Výbor projednal odpověď na e-mail J. Šedinové ohledně výše propláceného kilometrovného; jeho výši pro rok 2023 projednají výbory na příští schůzi. Výbor schválil návrh na inovaci fotografických nástěnek v budově. 

Dále pokračovalo jednání výboru T.J. Výbor rozhodl o výši nájemného při mezistátním utkání veteránů 2023 za vybavení stadiónu v majetku T.J. Výbor dále rozhodl, že po kompletním zaslání faktur za výrobu nových a opravu starých stojanů budou tyto proplaceny. Výbor schválil nákupy závodního a tréninkového vybavení. Výbor schválil pronájem nové budovy dne 10.12. na setkání vrhačů a dne 17.12. J. Robovskému na základě podnájemní smlouvy. 

Výbor schválil výši souhrnných členských a oddílových příspěvků na rok 2023 v základní výši od mladšího žactva výše 2 000,- Kč, pro přípravky 3 000,- Kč, pro běžce mimo dráhu nevyužívající stadión 1 200,- Kč a zrušil slevu na sourozence. Ostatní výše příspěvků (důchodci, trenéři a činovníci, závodníci netrénující na kolínském stadiónu) zůstávají beze změny. Výbor schválil výši odměn zaměstnanců za práci v roce 2023. 

Výbor schválil nákup dresů pro závodní družstva, zaplacení nájemného v tunelu na ZS na zimní sezónu, nákup kancelářských potřeb a nákup přešlapové kamery. Výbor schválil realizaci osvětlení vrhačské klece a realizaci bradel v prostoru hrazdy.

Příští schůze výborů se uskuteční 12.1.2023 v 18:15 hod.