Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výboru 6.6.2019

Oba výbory provedly kontrolu úkolů z minulé schůze - trvá úkol nákupu tréninkového náčiní vyšších vah než závodních, bude provedena oprava stojanů pro skok o tyči, laťky zakoupené v LA sport jsou nekvalitní a je třeba je reklamovat, bude provedena kontrola závodního náčiní pro 3. kolo 1. ligy.

Výbor zhodnotil výsledky a uspořádání uplynulých závodů a projednal přípravu závodu následujících s důrazem na uspořádání kola I. ligy. Nutno zajistit certifikovanou měřicí sadu, měření optikou, měření v cíli na stopky pro případ výpadku cílové kamery, vyspravit síť ve vrhačské kleci, dosypat písek do doskočišť, budou použity notebooky u disciplín, ukazatele a stany a slunečníky pro závodníky i rozhodčí, bude zajištěno občerstvení pro vedoucí družstev a hlavní činovníky.

Bylo projednáno zajištění MČR mužů a žen do 22 let a MČR dorostu a juniorů. Závodníky přihlašují a prezentují osobní trenéři, kteří zajišťují i dopravu (do Olomouce prioritně vlakem). Ubytování v Olomouci pro výpravu zajištěno, těm, kteří si ubytování zajišťují soukromě, bude proplaceno do výše nákladů společné výpravy. Stravné na jeden den podle vnitřní směrnice je 100,- Kč, výbor se při projednávání této směrnice pro příští rok k této výši vrátí. 

Přes SMSK byly objednány kovové uzamykatelné skříně na uskladnění kamery, větroměrů, stopek a dalšího cenného vybavení. Trvá snaha o zprovoznění světelné tabule.

Sekce údržby a výstavby informovala o nutnosti kontrolu elektrické instalace na stadiónu (při Kolínských sportovních dnech opakovaně spadl jistič), v druhé polovině června proběhne přelajnování stadiónu, v červenci bude realizováno pítko v prostoru před starou budovou.

K. Tučková informovala výbory a stavu účtů a výběru členských příspěvků, J. Tuček informoval výbor oddílu o kritériích pro stanovení výše odměn pro trenéry a další zaměstnance T.J. od 1.7.2019, která schválil výbor T.J. 

Další schůze výborů se uskuteční 4.7.2019.