Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výboru 25.6.2020

Zpráva ze schůze výboru T.J. a oddílu atletiky

25.6.2020

Přítomni: Morávek, Škvor, Tučková, Šlezová, Pařík, Miler, Slabý

Hosté: Jakoubek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oba výbory zhodnotily uplynulé závody - 29.5. 1.kolo KP družstev ml. žactva Vlašim - zároveň KP v 5boji (úspěšné, 2 medaile, kvalitní výkony pro účast na MČR), 1.6. Spolu na startu = Polabské závody Kolín (účast ČT, dobrá reklama pro Kolín i oddíl),  5.6. 1. kolo KP st. žactva Kolín (obě družstva vyhrála), 6.6. 1. kolo KP družstev mládeže Vlašim (J+Jky 1.místo, D+Dky 2. místo, všechna 4 družstva na postupových příčkách), 12.6. 2. kolo KP družstev ml. žactva Čáslav (stále nejsou hotové výsledky družstev, nejspíš kluci 5.místo a děvčata 2 .místo), 13.6. KP jednotlivců M, Ž, J, D Kladno (velká účast, dobré počasí, v závěru zdržení kvůli průtrži), 14.6. KP jednotlivců staršího žactva Kolín (zrušeno z důvodu průtrže), 17.6. Mikromítink ČAS ke 120 letům kolínské atletiky Kolín (kvalitní závody s dobrými výkony a top závodníky), 19.6. Valná hromada SKAS Kladno (neproběhla kvůli nízkému počtu delegátů, náhradní termín 1.7.), 20.6. KP jednotlivců ml. žactva Kutná Hora (deštivé počasí, vydařené, 11 medailí, 4x1.místo).

Oba výbory provedly kontrolu úkolů z minulých schůzí – nově zkalibrovaná měřicí sada neobsahovala certifikát - certifikát se dle sdělení B. Skály nevydává; školení BOZP  po opakovaném upozornění již neabsolvovali pouze 2 zaměstnanci, trvá snaha o zprovoznění světelné tabule - výbor schválil pořízení zařízení pro obsluhu světelné tabule Raspberry Pi v hodnotě do 2000 Kč.

Sekce údržby informovala o splněných a trvajících úkolech - v realizaci je vytvoření konstrukce pod stoly v cílovém domku, regálů do skladu, oboustranné napojení nakloněné roviny na starý ovál, proběhla instalace světlo nad cílovou čarou, trvají úkoly týkající se zbroušení vrhačského plata, doplnění písku do doskočiště na starém stadiónu + renovace trámů, oprava elektrického okruhu lamp a zásuvek na oválu - vše ve spolupráci s SMSK, o prázdninách plánována výměna podlahy v posilovně, nová kóje pod tribunou. Byla provedena inventura cvičných překážek (29 + 3 rozbité). 

Ekonomická sekce informovala o aktuálním stavu účtů, který je cca 3.700.000,- Kč. Do aplikace Domeček se zatím přihlásilo 426 členů, šest nemá zaplaceny členské příspěvky (vybráno celkem 503 tis. Kč). Evidujeme 44 žádostí o vrácení části členských příspěvků za odpadlé tréninky přípravek. Byl schválen návrh na zakoupení 3 ks laserových dálkoměrů á cca 1200,-Kč pro potřeby školních a “masových” žákovských závodů (kriket, dlouhé hody, dálka), návrh na zakoupení výrobníku ledu cca 3500,- Kč + lednice s mrazákem do kanceláře účetní pro potřeby zdravotníků při závodech (cca 4000 Kč), bylo schváleno proplacení jízdného na VC Tábora 14.7. pro skupinu A. Morávka, nebyl schválen návrh na zvýšení bodného v ligové soutěži.

Mgr. Jakoubek navrhl uspořádání školení rozhodčích III. třídy s termínem na konci srpna - zajistí J. Holub. V. Miler informoval o přípravách půlmaratónu Kolín - Velký Osek - Kolín 16.8. 

Výbory projednaly zajištění nejbližších závodů - 26.6. 2. kolo st. žactva Vlašim, 27.6. 2. kolo D+J Kladno, 1.7. odložené přebory st. žactva Kladno, 4.7. 1. kolo I. ligy Mladá Boleslav, 4.7. 1.kolo II.ligy Litomyšl, 11.7. Youth Athletics Kolín, 18.7. 2. kolo I. ligy Jablonec n/N,, 19.7. 2. kolo II. ligy Ústí n/O, 24.-26.7. MČR víceboje Praha, 8.-9.8. MČR dospělí Plzeň.

Termín příští schůze obou výborů bude určen dodatečně.