Jdi na obsah Jdi na menu

Silvestrovský běh letos s registrací předem!

Ačkoli do konce roku 2016 chybějí ještě čtyři desítky dnů, kolínští organizátoři na čele s Václavem Milerem se už po loňském účastnickém boomu chystají na letošní již 57. ročník Silvestrovského běhu dlouhého 3000 m. Aby případný nápor běžců, kterých se loni postavily na start více než tři stovky (!) hladce zvládli, rozhodli se letos pro novinku - přihlášku běžců předem.

K závodu, který není zdaleka určen jen atletům-závodníkům, ale i sportovcům z jiných odvětví a široké veřejnosti každého věku, je možné se už nyní přihlásit na webových stránkách kolínských vytrvalců zde. Předem přihlášení běžci obdrží při prezentaci nejpozději 20 minut před startem závodu po zaplacení startovného ve výši 20,- Kč připravené startovní číslo. Běžci, kteří se přihlásí až v den závodu, zaplatí startovné 50,- Kč.

Nejpodstatnější je, že přihláškou předem běžci výrazně ulehčí práci organizátorům, neboť v loňském roce zapsat během pár desítek minut 300 startujících na startovní listinu a následně vydat jejich výsledné časy a pořadí bylo úkolem mírně řečeno nelehkým.

Start letošního ročníku bude na atletickém stadiónu Mirka Tučka v Borkách v 10.30 hod., při vysokém počtu přihlášených bude závod rozdělen na dva těsně po sobě jdoucí běhy. Cíl běhu bude nově rovněž na atletickém stadiónu, kde každý závodník bude moci při proběhnutí cílem odečíst na světelné tabuli svůj čas.

PŘIHLASTE SE PŘEDEM!!!