Jdi na obsah Jdi na menu

Přijďte se na silvestra proběhnout

Už 60. ročník populárního Silvestrovského běhu připravili kolínští atleti na úterý 31. prosince. Start závodu před atletickým stadiónem Mirka Tučka v kolínských Borkách je tradičně v 10.30 hodin, dobíhat se pak bude po absolvování trati dlouhé 3000 metrů, vedoucí lesoparkem Borky, na stadión.

Nejlépe uděláte, pokud se přihlásíte předem (do 29.12) online na webových stránkách http://www.vytrvalci-kolin.estranky.cz nebo www.atletikakolin.cz. Ti, kteří přihlášku předem využijí (a organizátoři si vzhledem k očekávané vysoké účasti přejí, aby jich bylo co nejvíce), si jednak ušetří frontu při přihlašování, neboť si jen vyzvednou připravené startovní číslo, jednak zaplatí jen symbolické startovné ve výši 20,- Kč, zatímco při přihlášce na místě bude činit startovné 50,- Kč. 

Silvestrovský běh není však ani tak závod, i když i letos jsou připraveny pro ty nejlepší ceny, jako hlavně příležitost pro všechny sportovce a přátele zdravého životního stylu udělat něco pro své zdraví před večerním loučením se starým rokem 2019. Kolínští atleti proto zvou na start všechny příznivce běhu od batolat po ctihodné kmety a věří, že tentokrát nebudete chybět ani vy!