Jdi na obsah Jdi na menu

Předání cen nejlepším mládežnickým atletům oddílu

V pátek 10. března byla v příjemném prostředí restaurace Steak Land předána ocenění nejlepším atletům Sokola Kolín - atletika v kategorii žactva a společné kategorii dorostu a juniorů. Slavnostním ceremoniálem provázeli Antonín Morávek a Jiří Linka. Průběh akce zachytil objektivem fotoaparátu Lukáš Kupka.

V kategorii žáků zvítězil sprinter a dálkař Dominik Holub, druhou příčku obsadil kladivář Dominik Král a cenu za třetí místo získal tyčkař Jakub Vítek. Celá tato trojice v minulém roce dokázala vybojovat titul mistra České republiky. Čtvrtá a pátá příčka patřily stříbrným kladivářům z českého šampionátu Barbora Houžvičková a Karel Hanuš, šestá pak skončila rovněž stříbrná diskařka Sára Blehová. Sedmé a osmé místo obsadili členové zlaté štafety na 4x60 metrů Marek Řehák a Tadeáš Krakuvčík. Devátá skončila teprve mladší žákyně Natálie Olivová, která ale po letošním titulu z víceboje má v roce 2017 nakročeno k mnohem vyššímu umístění a desátá pak byla výškařka Denisa Pešová.

Suverénním vítězem kategorie juniorů a dorostu se stal devátý nejlepší sprinter Evropy Štěpán Hampl. Následující tři místa patřila samým mistrům České republiky. Druhá se umístila tyčkařka Zuzana Pražáková, třetí diskař Matěj Svoboda a čtvrtá stýplařka Martina Šuková. Pátý skončil bronzový kladivář Jan Balát, šestý skončil výškař Štěpán Šanc, sedmý sprinter Aleš Moravec a osmý tyčkař Jindřich Semotam. Deváté místo patřilo půlkaři Martinu Coubalovi a o desátou příčku se podělili sprinter Stanislav Jíra a vytrvalec Jiří Křeček.

Kompletní fotogalerii z této akce můžete najít na http://atletikakolin.rajce.idnes.cz/Atlet_Kolina_2016_10.3.2017_Kolin

 

Náhledy fotografií ze složky Vyhlášení 2016