Jdi na obsah Jdi na menu

Jiří Robovský ve finále soutěže Díky, trenére!

Na jaře přihlásili mladí svěřenci Jiřího Robovského tajně svého trenéra do soutěže Díky, trenére! Ten nic netušil až do chvíle, kdy mu přistál v emailu dotazník od pořadatelů soutěže. V základní nominaci bylo přes 700 trenérů z různých sportovních odvětví. Následoval výběr 32 kandidátů a poté vznikla semifinálová TOP 16. Ani v jednom z těchto výběrů nechybělo jméno kolínského trenéra mladších žáků a žákyň.

Za šestnáctkou nejlepších pak vyrazil štáb Díky, trenére! Ten se s každým trenérem v průběhu třech měsíců seznámil, pogratuloval mu k postupu mezi Top 16 vybraných trenérů mládeže z celé republiky a zúčastnil se i s kamerou jeho tréninku s dětmi. Na základě získaných poznatků pak organizátoři vybrali spolu se sportovními odborníky osmičku pro finále.

A právě v něm se 3. listopadu na Podvinném mlýně v aréně Sparta, Kovanecká 27, Praha 9, představí i Jiří Robovský. Tam všechny finalisty čeká tribuna nabitá jejich příznivci a bouřlivé prostředí. V něm každý v osmiminutové ukázce z tréninku naznačí své trenérské umění a ukáže, jak svěřence vede tak, aby je sport bavil. Čtyři, kterým to půjde nejlépe a zaujmou diváky a porotu, postoupí do užšího finále. V něm se utkají ve třech speciálních soutěžích v týmu s dětmi, které si vylosují z kolektivu soupeřů.

Kdo se dostane do superfinálové čtveřice, stejně jako o nositeli titulu Trenér mládeže 2019, rozhodne porota složená z lidí, kteří mají ke sportu a zvlášť k dětem blízko. Novinkou letošního finále je, že každý z TOP 8 obdrží finanční odměnu, finálová čtyřka si to nakonec rozdá o ceny za 140 tisíc korun.

Přijeďte proto našeho trenéra podpořit a udělat mu ve finále skvělou diváckou kulisu!

Další informace o soutěži na jdete na stránkách dikytrenere.cz