Jdi na obsah Jdi na menu

Do Ostravy na halový gigant jede 16 Kolíňáků

Techničtí delegáti zveřejnili výběr závodníků na letošní halové mistrovství juniorů, juniorek, dorostenců a dorostenek, které se uskuteční o nadcházejícím víkendu v Ostravě. O kvalitě kolínské mládežnické atletiky svědčí, že všech 16 přihlášených atletů a atletek prošlo výběrem mezi 16, ve sprinterských disciplínách pak 24 nejlepších Čechů. O víkendu tak budete moci na této stránce sledovat živé zpravodajství ze šampionátu.

V juniorské kategorii se představí v bězích na 60 a 200 m sprinteři Štěpán Hampl a Aleš Moravec, v trojskoku Lukáš Kupka a Josef Bernat a ve skoku vysokém Markéta Braunová a Kateřina Pospíšilová. V kategorii dorostu pak budou bojovat o co nejlepší výsledek sprinteři Stanislav Jíra, Marek Řehák a Tadeáš Krakuvčík, překážkář Jan Bouma, výškaři Štěpán Šanc a Tomáš Puczek, dálkaři Dominik Holub a Robin Martinek, tyčkař Jakub Vítek a výškařka Denisa Pešová.

Mezi medailová želízka patří především Štěpán Hampl a Jakub Vítek, kteří vedou letošní české tabulky, vysoko postavená je v nich také výškařka Denisa Pešová a vysoké ambice bude mít rovněž sprinterská štafeta.