Jdi na obsah Jdi na menu

Amatérská sezóna se rozbíhá!

Dnes zveřejnil Český atletický svaz na svých stránkách možnost začít pořádat amatérské závody při účasti maximálně 50 osob. Protože mistrovství ČR dospělých, juniorů, dorostu i šampionát vícebojařů se kvapem blíží a závodních příležitostí k předvedení výkonů, které na nich zaručí účast příliš nebude, výbor oddílu se rozhodl neotálet a první dva uzavřené oddílové závody připravil už na tento pátek!

Nejprve do bude sprinterský mítink, jehož začátek je naplánován již na 13:00 hod., a poté skokansko-vrhačský mítink se začátkem v 15:30 hod. Rozsah disciplín a přesný časový pořad se zatím tvoří, naleznete jej v propozicích v kalendáři na webových stránkách ČAS. Účast závodníků z jiných oddílů není zatím vzhledem k očekávanému zájmu a omezení počtu osob možné.

Při mítincích je nutné dodržovat všechna hygienicko-epidemická opatření. Není možné využívat šatny ani sprchy, zúčastnit se mohou pouze závodníci s platným negativním testem na Covid-19 (PCR test ne starší 7 dnů, antigenní test ne starší 72 hodin -.test nahrazuje potvrzení o prodělané nemoci v uplynulých 90 dnech či certifikát o ukončeném očkování).