Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů ze dne 7.3.2024

Zpráva ze schůze výboru T.J. a výboru oddílu atletiky T.J. Sokol Kolín-atletika - 22.2.2024
Přítomni: Morávek, Tuček, Bechyně, Slabý
Hosté: Jakoubek, Tučková
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výbory provedly kontrolu zápisu z minulé schůze: na školení rozhodčích III. třídy je přihlášeno téměř 30 zájemců, školení bude uzavřené, pouze oddílové, termín 6.4. od 9.00 do 17.00 hod. na SOŠ informatiky a spojů; trvá úkol instalovat TRX do „tatami tělocvičny“; byla dokončena příprava valné hromady - kromě vyvěšených pozvánek budou zletilí členové pozváni e-mailem; ČAS zaslal objednávku na uspořádání závodů vrhačské sekce; bude vytvořen rozvrh pro využívání vrhačského sektoru - není možné jej využívat v úterý a čtvrtek od 16 do 18 hodin při trénincích přípravek; výbory pozastavily proplácení cestovného P. Krejčovi; výbor T.J. rozhodl, že trenéři mládeže, kteří jsou zároveň závodníky (Holub, Dudáš J. a Šafránková) budou platit příspěvky pouze jako trenéři.

Výbor oddílu zhodnotil uplynulé podniky - 24.-25.2. – MČR mládeže Ostrava – 2x stříbro (Špringrová, Bébrová), 2x bronz (Hnida, štafeta juniorů) + 8 finále – úspěšné vystoupení; 2.-3.3. – MČR žactva Praha – 1x bronz (štafeta žákyň), + 3 finále (4. Bílková, 4. a 5. Plačková).
 
Jediným mistrovským závodem v březnu je 24.3. KP v přespolním běhu v Čáslavi. 
 
Správce Prajsner opravil startovní bloky. Výbor T.J. schválil nákup zrcadla za cca 4.000,- Kč do „japexové“ posilovny. Trenéři budou osloveni s požadavky na rozpis posilovny na období venkovní sezóny. Výbory schválily Pravidla podpory závodníků na rok 2024. Výbory projednaly okolnosti přestupu Vejrosty (Čáslav) a Horáčka (Kutná Hora). Výbor T.J. schválil žádost V. Jelínkové o proplacení cesty na letiště do Prahy a zpět v souvislosti s VT v zahraničí. Výbor oddílu odsouhlasil hostování B. Malé a M. Hartmanové do Nového Města nad Metují. Výbory schválily proplacení cestovného R. Šediny na MČR – v budoucnu nebude propláceno cestovné bez předem podané žádosti o použití automobilu. Výbory neschválily proplacení cestovného automobilem Z. Pražákové na mítinky z důvodu nepodání žádosti o použití automobilu. Výbory projednaly možnost proplacení stravování P. Sklenáře na VT v zahraničí. 
 
Účetní informovala výbory, že část členů nemá uhrazené příspěvky – je třeba, aby trenéři zkontrolovali platby členů svých skupin v Domečku. Bude doplněna lékárna na stadiónu, zkontrolován stav defibrilátoru a zajištěny závody v Kolíně zdravotnickým dozorem.
 
Příští schůze výborů se uskuteční ve čtvrtek 4.4. v 18.15 hod.