Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů ze dne 22.2.2024

Zpráva ze schůze výboru T.J. a výboru oddílu atletiky T.J. Sokol Kolín-atletika - 22.2.2024
Přítomni: Morávek, Tuček, Bechyně, Holub
Hosté: Holub J., Jakoubek, Tučková
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výbory schválily výcvikové tábory USK Praha v termínech 26.4.- 1.5. a 1.5.-5.5. za předpokladu, že trénink VT nebude probíhat v čase 15-18 hodin.

Výbory projednaly podněty J. Holuba týkající se úseku rozhodčích. Budou osloveni rodiče mladých členů a závodníků, zda by neměli zájem zúčastnit se 6.4. školení rozhodčích 3. třídy. Komunikace s mladými rozhodčími nebude dále probíhat přes e-mail, ale přes Whatsapp. 

Výbory provedly kontrolu zápisu z minulé schůze: zavěšení TRX v „tatami“ tělocvičně je v řešení se SMSK; ručka a struny pro M. Buryana byly dodány; byl rozeslán e-mail trenérům ohledně skutečnosti, že platby účastníků VT musí procházet výlučně účetnictvím T.J.; trenéři budou požádáni, aby svěřencům vysvětlili fungování nového informačního systému ČAS a zkontrolovali jejich přihlášení; na chodbu v nové sociální budově byla kompletně realizována světla na čidlo; objednávka na uspořádání závodů vrhačské sekce od ČAS nepřišla, pokud ČAS nepošle objednávku do 1.3., závody se neuskuteční.

Výbory projednaly zajištění valné hromady T.J. a oddílu 19.3. od 18 hodin v CEROPu.

S ČAS byla uzavřena smlouva na činnost SpS v tomto roce, bylo dokončeno vyúčtování dotace na ASCM za rok 2023, byly uzavřeny DPP se zaměstnanci na trok 2024.

Výbory řešily otázku proplácení startovného a cestovného na závody závodnice A. Benešové (žákyně SG Pardubice) a potvrdily, že se řídí stejnými pravidly jako u ostatních oddílových závodníků.

Výbor oddílu řešil potřebu vytvoření rozvrhu tréninků v kladivářském sektoru – trenéři P. Sklenář, T. Prajsner a K. Tučková budou požádáni o soupis požadavků, v případě jejich překryvu bude řešen kompromis.

Výbor T.J. rozhodl u nové členky Vojáčkové o vrácení členských příspěvků na rok 2024 v důsledku těžkého zranění. Výbor T.J. schválil členství nové běžkyně mimo dráhu S. Rampilové ze skupiny P. Tilla.

Výbor oddílu souhlasí s případným rozšířením tréninkové skupiny P. Sklenáře o další nekolínské závodníky za předpokladu, že jejich trénink nebude časově zasahovat do tréninků jiných vrhačských skupin. Výbor oddílu rozhodl, že nemá zájem o přestup J. Čapkové ze Staré Boleslavi do Kolína. 

Výbory rozhodly o přihlášení B družstva žen do krajského přeboru, vedoucím družstva bude R. Bechyně.

Výbor oddílu zhodnotil uplynulé podniky: 20.1. – KP mladší žactvo –zisk 3 medailí, 25.1. – Nymburk – oddílový závod –115 závodníků, 30.1. – Czech Indoor Gala (Bedrnová, Šafránková, Soukal), 10.2. – spolupořadatelství mítinku na Strahově – téměř 700 startů - ekonomicky výsledek ještě není znám, 10.-11.2. – MČR chůze a víceboje – 5. Proňová, 6. Slavík, 9. Tvrzník, 10. Szitásová, 13. Bílková, 17.-18.2. – MČR mužů a žen – Ostrava – 3. Pražáková, 4. štafeta mužů, 5. Soukal, 7. Šafránková, 8. Hrušková – úspěšné.

Výbor oddílu projednal zajištění budoucích podniků: 24.-25.2. – MČR mládeže – Ostrava, 2.-3.3. – MČR žactva Praha.

Příští schůze výborů se uskuteční ve čtvrtek 7.3. v 18.15 hod.