Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů dne 15.11.2023

Zpráva ze schůze výboru T.J. a výboru oddílu atletiky T.J. Sokol Kolín-atletika - 15.11.2023
Přítomni: Morávek, Tuček, Bechyně, Holub, Slabý
Hosté: Jakoubek, Tučková, Pařík O.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výbory s O. Paříkem projednaly zajištění příměstských táborů v roce 2024 (nebudou posledních 14 dní v srpnu, je třeba lépe zajistit chování dětí především v nové budově).  

Výbory provedly kontrolu úkolů z minulé schůze: R. Šedinou bylo dodána konstrukce vzpěračského plata a stojanu do japexové tělocvičny, povrch plata dokončí Prajsner; tatami tělocvična byla vybavena overbally, balančními polokoulemi, je třeba s SMSK dořešit zavěšení TRX; oprava červeného výškařského doskočiště v majetku SMSK proběhla, výbor T.J. odsouhlasil nákup 2 tyčí na základě specifikace O. Dudáše a odložil nákup kladiva pro M. Buryana a strun po specifikaci nákupu; byl aktualizován zápis členů do Domečku; byla provedena inventura náčiní a nářadí pro zimní přípravu, nevyplynula z ní aktuální potřeba nutných nákupů.
 
Výbory vzaly na vědomí ekonomické informace - očekávaný hospodářský výsledek roku 2023 je lehce záporný, na účtu je ale dostatečná rezerva pro překlenutí prvních měsíců roku 2024; prioritu případných úspor projednal na své minulé schůzi výbor T.J.; byla vedena jednání s vedením města ohledně možnosti navýšení dotace; byla vypsána dotace Můj klub 2024; výbor T.J. schválil výši členských příspěvků pro žáky 7. ZŠ netrénující na stadiónu 200,- Kč. 
 
Výbory schválily příspěvek trenérkám Koděrové a Kinclové na školení TAP ve výši 50%. Termín Vánoční laťky bude 19.12. ve spojích. Jako delegát oddílu na schůzi STK KAS 26.11. byl schválen J. Jakoubek. Výbory byly informovány, že část šedých plastových překážek ze stadiónu zmizela. Výbory zamítly návrh P. Sklenáře na snížení odměn trenérům a navýšení zabezpečení závodníků o takto ušetřenou částku. Výbory zamítly žádost P. Sklenáře o mimořádné navýšení konta M. Buryanovi. Výbor T.J. připravil připravil smlouvu o pronájmu tréninkových prostor ve Veletově a smlouvu o pronájmu bufetu 25.11. T. Prajsnerovi na akci vrhačů.
 
Výbor T.J. rozhodl, že veškeré platby účastníků VT musí procházet výlučně účetnictvím T.J. Není tedy možné, aby platby od závodníků vybíral trenér či si je nechal posílat na soukromý účet. Pokud platby účetnictvím T.J. neprojdou, nevznikne nárok na proplácení výdajů na VT z prostředků T.J.
 
Výbor oddílu rozhodl, že pro rok 2024 nebudeme žádat o pořádání prvoligového kola. Byl spuštěn nový informačního systému svazu a úkolem oddílu je zajistit personalizovaný přístup každého člena do tohoto systému. Se SMSK bude projednáno umístění  světla na čidlo na chodbu nové budovy a nad vstupní dveře do ní. 
 
Výbor T.J. iniciuje schůzku s ředitelem SMSK ohledně řešení situace s mnohonásobným zvýšením plateb na vodu v období červen-říjen v důsledku přepnutí veškeré spotřeby v nové budově na pitnou vodu bez vědomí výborů.
 
Výbor oddílu zhodnotil uplynulé podniky - 28.10. – vrhačský pětiboj – 37 startujících. Výbor oddílu projednal zajištění budoucích podniků - 25.11. – MČR v přespolním běhu dospělých a juniorů – účast skupina R. Bechyněho, 2.12. – Mikulášská hala žactva – Praha-Stromovka, 10.12. mezikrajové utkání DNA – nominace – Erban – 300m, Kofroň, Převrátil – 5x50m př., Adam - koule, Plačková - 60m, Bedrnová - štafeta, Ježková - 100 m př., Szitásová - 5x50 m př., náhradníci – Holeček (60,150), Kofroň (dálka), Dušková (št), Szitásová (dálka), 16.12. – Vánoční hala žactva – Praha-Strahov
 
Příští schůze výborů se uskuteční v pondělí 18.12. ve spojích v 18.15 hod.