Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výboru 9.5.2019

V úvodu schůze byly schváleny předložené návrhy jednacích řádů schůzí výboru T.J. a výboru oddílu. Dále byla za přítomnosti vedoucího příměstských táborů O. Paříka projednána problematika organizace těchto příměstských táborů a bylo schváleno pořádání 6 běhů o hlavních prázdninách. Byly projednány další nákupy materiálního vybavení (koule a kladiva vyšších vah než závodních, po inventurní kontrole skokanských tyčí případně tyč o délce 12 stop). 

Výbor oddílu odsouhlasil nový systém kontroly materiálního vybavení oddílu. Každý druh náčiní a nářadí bude pravidelně kontrolovat jeden z trenérů (tyče - Šlezová, laťky a stojany - Radikovský, překážky - Pařík, bloky - Morávek, oštěpy - Tuček, disky - Tučková, kladiva  - Prajsner). 

Výbor oddílu zhodnotil výsledky a uspořádání uplynulých závodů a projednal přípravu závodů v období do další schůze. J. Tuček projedná na SMSK nákup vybavení do kanceláří (především uzamykatelnou skříň umožňující uložení kamery, větroměrů, pistole, pásem a stopek, vybavení kanceláře účetní). Zprovoznění světelné tabule stále nemá řešení, bude oslovena ČOS. 

Byly odsouhlaseny počty dnů na výcvikových táborech, které budou mít jednotliví trenéři podle výkonnostní a věkové úrovně svěřenců v roce 2019 hrazeny. Oddílu byly ČAS nově přiděleny 4 pracovní pozice trenérů SCM od 1.6.2019. Bylo schváleno obsazení míst trenérů SpS, SZM, SCM, ASCM a oddílu od 1.6. (respektive 1.7.) 2019. Účetní K. Tučková přednesla informaci o stavu finančních prostředků, přidělených dotacích a výběru členských příspěvků. 

Výbor projednal návrh na zvýšení pronájmu cílové kamery jiným klubům a pověřil J. Tučka projednáním tohoto návrhu na SMSK. Výbor stanovil výši platby za pronájem větroměru. V. Škvor informoval o napojení objektů budov na kanalizaci a o záměru SMSK vybudovat pítko v prostoru verandy u staré budovy. 

Výbor schválil možnost využívání sauny výkonnými závodníky i v letním období, že příslušný trenér zapíše minimálně 2 dny předem na nástěnku den a hodinu zapnutí sauny, aby ji mohli využít i další závodníci. Bylo schváleno proplacení cestovného vybraných závodníků na závody v Turnově, Brně, Ostravě a Táboře.