Jdi na obsah Jdi na menu

Tragicky zahynul Zdeněk Hejduk

Ve středu v noci při tragické dopravní nehodě kolínských hasičů zahynul člen našeho oddílu, skvělý kamarád a držitel kolínského historického rekordu v běhu na 3000 metrů překážek Zdeněk Hejduk. Bude nám na stadiónu moc chybět!  O termínu posledního rozloučení se Zdeňkem vás budeme informovat. 

Zdeněk Hejduk se na atletické dráze prosadil především v dorosteneckém a juniorském věku, kdy se stal mistrem České republiky a českým reprezentantem. Jeho kolínský rekord v kategorii mužů na 3000 metrů překážek má hodnotu 9:04,69 min. a tímto časem vybojoval ještě jako junior bronzovou medaili na šampionátu mužů, svým osobním rekordem na 1500 metrů 3:58,56 min. je pátým nejrychlejším Kolíňákem všech dob. Po skončení jeho aktivní běžecké kariéry jste se se Zdeňkem potkávali na našem stadiónu při většině závodů jako s obsluhou cílové kamery.

Zdeňkův předčasný tragický odchod do atletického nebe nás strašně zasáhl a přejeme všem Zdeňkovým blízkým, aby se s touto nečekanou a smutnou událostí dokázali co nejlépe vyrovnat.