Jdi na obsah Jdi na menu

Silvestrovský běh letos zcela jinak

Vzhledem k celostátním protiepidemickým opatřením není uspořádání letošního ročníku Silvestrovského běhu v klasické podobě možné. Přesto jsme se rozhodli Silvestrovský běh zorganizovat, i když ve zcela jiném formátu. Tradiční tříkilometrová trať v lesoparku Borky bude tentokrát vyznačena od 30. prosince do 1. ledna a každý běžec ji může absolvovat individuálně a svůj výsledek zaslat formou e-mailové nebo SMS zprávy pořadateli. V sobotu 2. ledna pak bude zveřejněna výsledková a účastnická listina.

Start závodu bude nikoli před atletickým stadiónem, ale tak, jak tomu bývalo v některých dřívějších ročnících, před fotbalovým hřištěm FK Kolín s umělým povrchem (na silnici vedoucí na Spálenku). Značená trať pak povede klasicky po silnici či cyklostezce k lávce pro pěší, poté kaštanovou alejí kolem STAPu do lesoparku Borky, kde za areálem FK Kolín přetne silnici na Spálenku (pozor při přeběhu!), a poté se vrátí za tenisovým areálem LTC Kolín a stavbou nové sportovní haly zpět na cyklostezku podél Labe. Cíl závodu bude situován na cyklostezku v úrovni vjezdu do areálu atletického stadiónu.

Budeme velice rádi, pokud se rozhodnete i tuto formu závodu podpořit a trať v uvedených dnech absolvujete, v ideálním případě i se změřením vlastního času. Zároveň Vás prosíme, abyste nám tuto svou účast v letošním ročníku, případně dosažený čas, potvrdili zasláním e-mailu či SMS zprávy ve formátu PŘÍJMENÍ JMÉNO ROK NAROZENÍ OBEC DOSAŽENÝ ČAS (ten není nutnou podmínkou) na jiri.tucek@email.cz či 724 031 806 nejpozději do 1. ledna 2021. O den později bychom rádi na našich webových stránkách www.atletikakolin.cz vydali účastnickou a výsledkovou listinu.

Věříme, že se do letošního Silvestrovského běhu zapojíte a do nového roku 2021 Vám přejeme hlavně pevné zdraví a co nejrychlejší návrat k běžnému životu.