Jdi na obsah Jdi na menu

Šafránková a Hampl mezi nejlepšími sportovci kraje!

V prostorách Domu kultury v Mladé Boleslavi byly ve středu 29. března odtajněny výsledky ankety Nejúspěšnější sportovec Středočeského kraje za rok 2016, kterou pořádala krajská organizace České unie sportu. Mezi desítku oceněných se dostali i dva atleti našeho klubu, kteří byli nominováni do prestižních kategorií Jednotlivci dospělí a Talent roku. Gratulujeme!!!

Olympionička Kateřina Šafránková dosáhla velkého úspěchu, když v anketě v obrovské konkurenci téměř třicítky nejlepších středočeských sportovců obsadila vynikající bronzovou příčku, když podlehla pouze trochu překvapivé vítězné golfistce Olivii Prokopové a mnoha úspěchy ověnčenému žokeji Josefu Bartošovi. Olivie Prokopová je úřadující mistryní světa ve sportu, který ne každý z nás zná, v tzv. adventure golfu, což je kombinace minigolfu a golfu. Naopak Josefa Bartoše zná každý, kdo alespoň trochu sleduje dostihy, neboť je to dvojnásobný vítěz Velké pardubické a dvojnásobný český překážkový šampión jezdící v mnoha zemích Evropy.

Mezi téměř sedmdesátkou mladých sportovců do 18 let se dokázal výrazně prosadit také Štěpán Hampl, který obsadil desáté místo. V této kategorii si vítězství odnesla cyklistka Karolína Bedrníková před rychlostním kanoistou Petrem Fuksou a veslařem Janem Zavadilem.

Slavnostní večer si užila i loňská mistrovská žákovská štafeta na 4x60 metrů, držitelé českého rekordu Dominik Holub, Marek Řehák, Tadeáš Krakuvčík a Marek Řehák, kteří rovněž patřili mezi nominované.