Jdi na obsah Jdi na menu

Přijďte se na silvestra proběhnout!

Už po sedmapadesáté připravili kolínští atleti na sobotu 31. prosince populární Silvestrovský běh. Start závodu na atletickém stadiónu Mirka Tučka v kolínských Borkách je tradičně v 10.30 hodin a netradičně se po loňské vysoké účasti více než 300 běžců bude na stadión i dobíhat.

Novinkou je také možnost přihlásit se předem přes internet na webových stránkách http://www.vytrvalci-kolin.estranky.cz/ nebo www.atletikakolin.cz. Ti, kteří přihlášku předem využijí (a organizátoři si vzhledem k očekávané vysoké účasti přejí, aby jich bylo co nejvíce), si jednak ušetří frontu při přihlašování, neboť si jen vyzvednou připravené startovní číslo, jednak zaplatí jen symbolické startovné ve výši 20,- Kč, zatímco při přihlášce na místě bude činit 50,- Kč. Výtěžek ze startovného bude věnován nadaci pro transplantaci kostní dřeně. Opět se poběží trať dlouhá 3000 metrů, která vede lesoparkem Borky.  

Nejde však ani tak o závod, i když i letos jsou připraveny pro ty nejlepší ceny, ale hlavně o příležitost pro všechny sportovce a přátele zdravého životního stylu udělat něco pro své zdraví před večerním loučením se starým rokem 2016. Kolínští atleti proto zvou na start všechny příznivce běhu od batolat po ctihodné starce a věří, že tentokrát nebudete chybět ani vy!