Jdi na obsah Jdi na menu

Ligoví atleti a atletky už znají své soupeře

Český atletický svaz zveřejnil na svých webových stránkách rozlosování ligových soutěží pro nastávající rok 2019, a tak týmy kolínských mužů i žen, které budou stejně jako v tomto roce bojovat v první lize, už znají nejen své soupeře, ale i místa jednotlivých kol.

Muži budou mít za soupeře atlety z Ústí nad Labem, Hradce Králové, Nového Města nad Metují, Jablonce nad Nisou, Slovanu Liberec, Mladé Boleslavi a nově také pražského USK. Ženy se utkají nečekaně dokonce s osmičkou soupeřek - atletkami z Vysokého Mýta, Hradce Králové, Nového Města nad Metují, Jablonce nad Nisou, Liberce, Mladé Boleslavi, Jičína a z "béčka" mistra ČR USK Praha.

Kolínský stadión Mirka Tučka v kolínských Borkách přivítá 3. kolo soutěže 22. června. V prvním kole se všechny týmy utkají 18. května v Hradci Králové, soutěž bude pokračovat 8. června v Novém Městě nad Metují a boje o postup i sestup budou zakončeny 24. srpna v Mladé Boleslavi. První dva týmy opět postoupí do baráže o postup do extraligy, týmy z chvostu konečné tabulky čeká naopak baráž o II. ligu.